Merhabalar, bilgisayarıma format atılması gerekiyordu Windows 7 32 bit atılmış şimdi onu Windows 8.1 64 bit yapmam lazım bazı oyunları açmıyor. Format işlerinden de hiç anlamam. Kolay bir şekilde nasıl yapabilirim yardımcı olur musunuz?
Nasıl format atacağım? Biliyorsanız yardımcı olabilir misiniz?Format atmadan yapamazsın bit değiştirme işini.
Windows 8.1 ile uğraşmanı önermem.Nasıl format atacağım? Biliyorsanız yardımcı olabilir misiniz?
Sistemim 4gb ram Msi r7 240 2gb ekran kartı ve intel Pentium E5400 işlemci ile Windows 10'da bir kasma sıkıntısı yaşar mıyım?Windows 8.1 ile uğraşmanı önermem.
https://donanimarsivi.com/windows-10-a-nasil-format-atilir/ İlla kuracağım diyorsan buradakinden bir farkı yok.
W 8.1 ile pek bir farkı yok ağırlık olarak.Sistemim 4gb ram Msi r7 240 2gb ekran kartı ve intel Pentium E5400 işlemci ile Windows 10'da bir kasma sıkıntısı yaşar mıyım?
Tamam teşekkür ederimW 8.1 ile pek bir farkı yok ağırlık olarak.
Bir şey sormak istiyorum Windows 7 32 bit bilgisayarı Windows 8.1 64 bit yapamıyor muyuz? bir sitede öyle bir yazı gördüm de. Windows 7 32 biti sadece Windows 8 32 bit yapılabileceği yazıyordu.W 8.1 ile pek bir farkı yok ağırlık olarak.
Format atmadan bit değişmezBir şey sormak istiyorum Windows 7 32 bit bilgisayarı Windows 8.1 64 bit yapamıyor muyuz? bir sitede öyle bir yazı gördüm de. Windows 7 32 biti sadece Windows 8 32 bit yapılabileceği yazıyordu.
Sadece temiz kurulum yapabilirsiniz çünkü kurulum dosyası da 64 bit bir dosya olduğu için kurulumu yüklü Windows üzerinden açamıyorsunuz.Merhabalar, bilgisayarıma format atılması gerekiyordu Windows 7 32 bit atılmış şimdi onu Windows 8.1 64 bit yapmam lazım bazı oyunları açmıyor. Format işlerinden de hiç anlamam. Kolay bir şekilde nasıl yapabilirim yardımcı olur musunuz?
Sadece temiz kurulum yapabilirsiniz çünkü kurulum dosyası da 64 bit bir dosya olduğu için kurulumu yüklü Windows üzerinden açamıyorsunuz.
İlk sekmenin içerisinde boot order varsa başa USB'yi getirip, kaydedip çıkın.Bu ekrandan boot ekranına nasıl geçeceğim?
İlk sekmenin içerisinde boot order varsa başa USB'yi getirip, kaydedip çıkın.