- Reaksiyon skoru
- 245
Arkadaşlar merhaba ben gpu ile oynadıktan sonra bilgisayar açılırken ( win7 ) başlatılıyor ekranında çok beklemeye başladı neden, sorunu yaşayan varsa veya bilen birirsi varsa nolur yorum atın
başlatılıyor ekranında rahat bir 30-40 snOrtalama ne kadar bekliyor? İşlemcinizi , ekran kartınızı ve SSD kullanıp kullanmadığınızı yazabilir misiniz?
ve harddisk ama gpu ile oynadıktan sonra oldubaşlatılıyor ekranında rahat bir 30-40 sn
Post automatically merged:
başlatılıyor ekranında rahat bir 30-40 sn
Şöyle söyleyeyim size, eğer HDD ile açıyorsanız Windowsu 20-30 saniye gibi süreler çok normal, ayrıyetten GPU ile nasıl oynadıktan sonra anlamadım . Yani GPU aktif değildi de aktif duruma mı getirdiniz nasıl oluyor GPU ile oynamak? GPU ve CPU'nun durumuna göre parçalar sisteme daha fazla yük bindirebilir ve açılma süresini 5-10 saniye kadar etkileyebilir. Size tavsiyem yeni bir SSD disk alıp Windowsu onun içine kurmanız. Onun dışında bütün Driver'ların eksiksiz kurulu olduğundan emin olunuz ve Windows ayarları üzerinden hiçbir parçanın ayarlarıyla oynamayınız.başlatılıyor ekranında rahat bir 30-40 sn
başlatılıyor ekranında rahat bir 30-40 sn
ve harddisk ama gpu ile oynadıktan sonra oldu
heee galiba anlaşıldı benim driverlerde sıkıntı o zaman çünkü ben perşembe günü canlı dersten sonra intel gpu ile kapattım pcyi sonra amd gpu nun üzerinde ünlem oluştu onu düzeltim yeni driverle ama sonra bu oldu neyse daha güncel driver mı lazım?Şöyle söyleyeyim size, eğer HDD ile açıyorsanız Windowsu 20-30 saniye gibi süreler çok normal, ayrıyetten GPU ile nasıl oynadıktan sonra anlamadım . Yani GPU aktif değildi de aktif duruma mı getirdiniz nasıl oluyor GPU ile oynamak? GPU ve CPU'nun durumuna göre parçalar sisteme daha fazla yük bindirebilir ve açılma süresini 5-10 saniye kadar etkileyebilir. Size tavsiyem yeni bir SSD disk alıp Windowsu onun içine kurmanız. Onun dışında bütün Driver'ların eksiksiz kurulu olduğundan emin olunuz ve Windows ayarları üzerinden hiçbir parçanın ayarlarıyla oynamayınız.