Modern simgeler şu aralar çok beğeniliyorlar. Windows 8.1'e ayrı bir renk kattı bence olmasıda iyi oldu. Gif image'larımı GIMP programını kullanarak yapıyorum. Resimlerin hepsini seçerek, farklı kaydet yoluyla, gif formatın da, zaman ayarını tanımlayacak (resim geçişleri vs) 1000 -> 1 Saniye 4000 - > 4 saniye gibi bir tanımlama. Daha sonra, ilgili konularıma dahil ediyorum. Yeni bir şey değil aslında uzun yıllardır'da kullandığım başarılı bir program. Birazda Linux işletim sistemini daha fazla kullanmamdan kaynaklı olarak, tanıştım bu sayede. Windows için olan sürümüde mevcut tabii ki alttaki linkten indirip kurcalayın derim beğenirsiniz. Photoshop alternatifi olarak dahi kullanın derim başarılı çalışmalar yapabilirsiniz. Bu tamamen hayal gücüyle sınırlı olan bir şey. Her ne kadar da olsa, phoshop'tan anlayan biri de, değilim üstelik değerli kardeşim.
GIMP Uygulaması kaynak linki:
https://www.gimp.org
Estağfurullah. Ben sadece vesile oldum o kadar.

Windows 10 makineleri şişirmekte öte bir şey yaptığı yok. Özellikle windows 10 illa kullanılacaksa eğer, önerim windows 10 ltsb enterprise 2015 veya 2016 sürümlerini kullanmanız olacaktır. Windows 7 veya 8.1 tadında hissiyat verecektir hız olarak. Bunu da, bilgi olarak eklemekte yarar görüyorum. Belirttiğim gibi 8.1 embedded pro sürümü çok seri ve atak bir sistem. 8-10 yıllık makinelere genellikle kurarım daha hiç pişman etmedi diyebilirim. Saygılarımla.