Neler Yeni

windows 8.1 ile alakalı soru

Reayz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Cem Barış Çetin
Windows 7den windows 8'e yükselirsem pcdeki veriler siliniyormu yoksa sadece windows düşürmedemi veriler siliniyor.

Musa Dinç

80+ Bronze
Yükseltmeyi tavsiye etmem format atıp kurulur ise çok daha iyi olur formatta veriler gider

Atyxah

80+ Silver

stizzy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,309
İsim
stizzy

VuVuzela

80+
e peki üstüne nasıl yazıcağım?
Soruyor zaten işlemi yaparken. Seçenekler anlaşılmaz ise diye de parantez içinde özel dosyalarınız silinir/silinmez şeklinde açıklaması yazıyor. Ne yapmak istiyorsan bas geç. Bu kadar insan, en mantıklı seçenek olduğu için temiz kurulum yap diyor ama yine de sen bilirsin hocam.

Atyxah

80+ Silver
e peki üstüne nasıl yazıcağım?
Hocam dosyalarınız önemli değilse veya bir USB ile dosyalarınızı aktarabilirsiniz ben daha hiç üstüne yazdırmadım sıfırdan kurulum yaptım defalarca size de onu öneririm ha diyorsanız ben gene de üstüne yazmak istiyorum diye o zaman normal format ısbsi hazırlayın ileri ileri diyin size 2 seçenek sunacaktır açıklamaları mevcut uygun olanı seçip ileri diyin kendisi otomatik kuracaktır

Musa Dinç

80+ Bronze
Neden? Bence yapılabilir benim berbat bir bilgisayarım vardı ve w8.1 yükledim baya hızlandı ve performans artışı oldu bence yüklenebilir
Yüklenebilir fakat çok eski bilgisayarlarda driver problemleri olabiliyor çoğunlukla bu yüzden sistem 14 yılı 15 yılı aşmışsa dene derim ama belli olmaz tabii kii güzel kullanımı rahat.

Top Bottom