Windows 8 neden önerilmiyor?

lil musty

Cezalı
80+ Silver
En İyi Cevap
9
Reaksiyon skoru
3,880
Selamlar, illa ki "sistemim bu, buna nasıl bir işletim sistemi kurmalıyım?" diyenleri görmüşsünüzdür. Ve baktığıma göre kimse W8 önermiyor, daha çok W8.1 diyorlar.
Az önce bir konu gördüm W7 mi W8 mi W8.1 mi diye ve orada da birisi :

"W8.1 sürümü daha iyi bir seçim olur, W8 sürümünden kaynaklı çok tercih edilmiyor fakat en performanslı oslardan birisi"

Bold ile işaretlediğim yerde arkadaşın bahsettiği şey nedir? Yani W8'in kötü bir tarafı mı oldu veya çok fazla eksiği mi vardı?

• Beğen
Reaksiyonlar: java
Yazılımdan dolayı performans düşüşü oluyor diye biliyorum ama yanlış olabilir düzeltirseniz sevinirim.

w10?

Windows 8 çıktığı zaman vistayla aynı duruma düştü insanlar windows 7 yi çok sevdi windows 8 hem masaüstü kullanıcılarına hitap etmiyordu hemde performansı çok kötüydü w8.1 çıkardı microsoft ve yine tek amaçları masaüstü kullanıcılarına hitap etmek ve performanstı ve performansı biraz abarttılar fakat masaüstü kullanıcılarına yine hitap etmesede windows 10 dan yada 7 den yine iyidir ve desteği var.

Arayüzü hiç güzel değil. ilk çıktığı günden bu yana bir kere bile yüklemedim..

Windows 8 çıktığı zaman vistayla aynı duruma düştü insanlar windows 7 yi çok sevdi windows 8 hem masaüstü kullanıcılarına hitap etmiyordu hemde performansı çok kötüydü w8.1 çıkardı microsoft ve yine tek amaçları masaüstü kullanıcılarına hitap etmek ve performanstı ve performansı biraz abarttılar fakat masaüstü kullanıcılarına yine hitap etmesede windows 10 dan yada 7 den yine iyidir ve desteği var.
Zamanında Vista kullanıyordum ben ( baya önceden ) o zamanlar çok anlamadığım için 3 sene boyunca bilgisayarı Windows 7 sanmıştım... 🤐

• Beğen
Reaksiyonlar: java
Zamanında Vista kullanıyordum ben ( baya önceden ) o zamanlar çok anlamadığım için 3 sene boyunca bilgisayarı Windows 7 sanmıştım... 🤐
Aslında aralarında pek bir fark yok windows 7 vista için service pack olarak çıkacaktı sonrasında windows 7 yaptılar aslında windows 10da windows 8.1 güncellemesi olacaktı.

Geri