Neler Yeni

Windows`a elveda. Merhaba Linux Mint

BabaVoss7

80+ Silver
eğer pcde milyarlık kripto kodu filan tutumuyorsanız ve paranoyak derecede güvenlik endişeniz yoksa gereksiz arkadaşlar böyle şeyler çalsalar neyinizi çalıcaklarki o bile çok zor. salın bunları hoşunuza giden şeyi kullanın. bi avantajı olmadıkça alışmışım dışına çıkmam win adamdır.

Ares Blackrosa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
213
İsim
Ares Blackrosa
Sende inanma ama IP adresle çok rahatça bilgisayar belleğine erişmek mümkün bunu böyle bil.
En azından Windows belleğine erişmek biraz kolay.

O gün bu gündür tüm özel dosyalarımı taşınabilir belleklerde tutarım bilgisayardan internetten uzak tutarım.
Sizede öneririm. Windows işletim sistemine güvenipte içinde özel dosyalarınızı tutmayın sakın.
Lütfen IP adresimi vereyim de bir şeyler yap dene çok merak ettim neler yapabildiğini IP ile.

_Zaur_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,472
İsim
Zaur
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı
eğer pcde milyarlık kripto kodu filan tutumuyorsanız ve paranoyak derecede güvenlik endişeniz yoksa gereksiz arkadaşlar böyle şeyler çalsalar neyinizi çalıcaklarki o bile çok zor. salın bunları hoşunuza giden şeyi kullanın. bi avantajı olmadıkça alışmışım dışına çıkmam win adamdır.
O zaman sen her önüne çıkan adama telefonunu rahatça verirsin kullanması için. Özel şeylerine bakması için?

Dodo93

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
338
İsim
Doğan gelişigüzel
selamlar bunun link var mı ? Boşta 1gb ram kullanan Win 10 pro :)

corez

80+ Bronze
böyle apta* şeylere anca coluk cocuk inanır yada sizofren olan birileri :) ipden windowsa sızma olayı tamamen komedi üzerine kurulmus bir dümen tcp baglantı olmayan bir sistemin neyine sızılması bekleniyor hadi bakalım windowsta acık bulundu windowsa kendi ratını attın diyelim o sekil olur. onun dısında ipden girdim ettim diye bir dünya yok bu sekilde bir sistem olsa hicbir files güvende olmaz yapabilen adamda dedigim sekilde yapabilir.

_Zaur_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,472
İsim
Zaur
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı
selamlar bunun link var mı ? Boşta 1gb ram kullanan Win 10 pro :)
Rus iso dosyasıdır valla yoksa link atardım.

Türkçe yada ingilizce olsaydı keşke
Mesaj otomatik birleştirildi:

böyle apta* şeylere anca coluk cocuk inanır yada sizofren olan birileri :) ipden windowsa sızma olayı tamamen komedi üzerine kurulmus bir dümen tcp baglantı olmayan bir sistemin neyine sızılması bekleniyor hadi bakalım windowsta acık bulundu windowsa kendi ratını attın diyelim o sekil olur. onun dısında ipden girdim ettim diye bir dünya yok bu sekilde bir sistem olsa hicbir files güvende olmaz yapabilen adamda dedigim sekilde yapabilir.
Yaptığımın resmini attım ya. bidaha mı atayim?

Open computer dediğin gibi klasörler şeklinde açılıyor karşı tarafın disk belleği C ve D şeklinde.

Rat felan uğraşmaya da gerek yok :D hahaha görmemişsiniz diye size garip geliyordur.

Screenshot from 2024-12-29 03-15-50.png

Son düzenleme:

corez

80+ Bronze

Open computer dediğin gibi klasörler şeklinde açılıyor karşı tarafın disk belleği C ve D şeklinde.

Rat felan uğraşmaya da gerek yok :D hahaha görmemişsiniz diye size garip geliyordur.

Alıntıyı görüntüle
Bune kardesim sacma sey atmissin datacenter isletiyorum ben bu networkun icinden biriyim yabanci birisi degilim konuya uzak degilim sen hangi komutla benim pcye erisim izni saglayabilirsin soyle acik kaynagini paylas yada mantigi paylaski he tamam olabilir diiyim bana resim atiyorsun 😂 bu resim birsey ifade etmiyor ip adresimide yollamistim ama birakmissin bu isleri 😂

Ares Blackrosa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
213
İsim
Ares Blackrosa

Alıntıyı görüntüle
Ben de Windows klasörünü komple silebiliyorum bak delete tuşu var
1735429899383.png

_Zaur_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,472
İsim
Zaur
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı
Bune kardesim sacma sey atmissin datacenter isletiyorum ben bu networkun icinden biriyim yabanci birisi degilim konuya uzak degilim sen hangi komutla benim pcye erisim izni saglayabilirsin soyle acik kaynagini paylas yada mantigi paylaski he tamam olabilir diiyim bana resim atiyorsun 😂 bu resim birsey ifade etmiyor ip adresimide yollamistim ama birakmissin bu isleri 😂
Datacenter'ci kardeş. FTP (File transfer protocol) nedir diye biliyor musun?

_Zaur_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,472
İsim
Zaur
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı

corez

80+ Bronze
Herkes bildiği kadar konuşur derler ya. Sen klasör silmeyle uğraş dur :D hahahaba

Desene portumu kapattım :D ahahahahshdba
olm sen harbi kafayı sıyırmıssın port mort kapatmadım ev tipi kullanıcılarda portlar kapalı olur tcp dıs hatta zaten 21 portundada aut sekilde baglanılır onuda program kurman gerekli ya ben ne anlatıyorum sana hayatında bol şans insanlarla fazla icli olmamaya calıs cok zekisin milleti bu zekiliginle boğma

Top Bottom