Microsoft servislerinde sorun olabilir, bilgisayarınızı yeniden başlatmayı deneyiniz.Burada ne ararsam arayayım böyle kalıyor. Ekran kartımı güncelledim ve böyle oldu.
AMD RX 6500 XT.
Alıntıyı görüntüle
Hocam ben Win 11 de yaşıyorum bu sorunu. Genelde internet çok yavaş olunca oluyor. Bazende restart atarak düzeltiyorum.Burada ne ararsam arayayım böyle kalıyor. Ekran kartımı güncelledim ve böyle oldu.
AMD RX 6500 XT.
Alıntıyı görüntüle
Sorunun internet yavaşlığından kaynaklı olduğuna emin misiniz?Hocam ben Win 11 de yaşıyorum bu sorunu. Genelde internet çok yavaş olunca oluyor. Bazende restart atarak düzeltiyorum.
hocam internette sorun yok win 10 benim res atıp deneyecegım sımdıHocam ben Win 11 de yaşıyorum bu sorunu. Genelde internet çok yavaş olunca oluyor. Bazende restart atarak düzeltiyorum.
İşe yaramadı hocam.Microsoft servislerinde sorun olabilir, bilgisayarınızı yeniden başlatmayı deneyiniz.
Evet gayette eminim?Sorunun internet yavaşlığından kaynaklı olduğuna emin misiniz?
hocam internette sorun yok win 10 benim res atıp deneyecegım sımdı
Mesaj otomatik birleştirildi:
İşe yaramadı hocam.
Sorun devam ediyorsa hız testi yapmayı deneyin, sorun düzelmezse direkt olarak Tiny10 yada Tiny11 yükleyin. Tiny11 builder ile kendi iso dosyanızı oluşturabilirsiniz.Evet gayette eminim?
Son güncellemeden beridir çok çok nadir yaşıyorum eyw yinedeSorun devam ediyorsa hız testi yapmayı deneyin, sorun düzelmezse direkt olarak Tiny10 yada Tiny11 yükleyin. Tiny11 builder ile kendi iso dosyanızı oluşturabilirsiniz.
Genede modlu Windows'ları öneririm. Özellikle bahsettiğim Tiny11'ı.Son güncellemeden beridir çok çok nadir yaşıyorum eyw yinede