Windows defender yeşil tik

dr1.6

80+
Reaksiyon skoru
9
Herkese merhaba biraz saçma bir soru soracağım ama 2-3 gündür beynimi kemiriyor 😂 Görev yöneticisinde en aşşağılarda windows security notificition denilen bi dosya var (tahminimce defenderin simgesi) aşşağı ekleyeceğim fotoda yanında yeşil tik var fakat bazen o tik olmuyor bu nedir acaba? Kaspersky kullanıyorum antivirüs olarak onun bir etkisi midir?

Herkese merhaba biraz saçma bir soru soracağım ama 2-3 gündür beynimi kemiriyor 😂 Görev yöneticisinde en aşşağılarda windows security notificition denilen bi dosya var (tahminimce defenderin simgesi) aşşağı ekleyeceğim fotoda yanında yeşil tik var fakat bazen o tik olmuyor bu nedir acaba? Kaspersky kullanıyorum antivirüs olarak onun bir etkisi midir?
kaspersky kullanıyorsanız defender geçersiz kalır ondan dolayı değişebilir ama görseli göremiyorum

SS atabilir misiniz?

Ekler

• dd.png
    dd.png
    49.3 KB · Hit: 58
Mesajın altına eklemeyi unutmuşum.
yeşil tik korumanın aktif olduğu anlamına gelir bir sorun göremiyorum ben ara sıra çarpı oluyorsa defender'ı açın orda size sorunu söyliyecektir bazen onedrive ile ilgili yedekleyin felan diye çarpı yapıyor sorun var felan diyor onada direk yok say diyin

yeşil tik korumanın aktif olduğu anlamına gelir bir sorun göremiyorum ben ara sıra çarpı oluyorsa defender'ı açın orda size sorunu söyliyecektir bazen onedrive ile ilgili yedekleyn felan diye çarpı yapıyor sorun var felan diyor onada direk yok say diyin
Anladım dostum teşekkürler 👍

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,692
Üyeler
190,787
Son üye
mticrayzen
Geri