Neler Yeni

Windows Defender Yeterli mi?

Lazlo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Göktuğ Uluğ
Arkadaşlar steam ve epic games dışında pcye internetten oyun indiren birisi değilim. Hatta internetten herhangi bir program indiren birisi bile değilim. Comodo antivirüs yüklüydü ondan da çok şikayetçiyim. Durduk yere epic gamesten indirdiğim oyunların dosyalarını karantinaya alıyor durduk yere yüksek cpu kullanıyor sizce bana windows defender yetecek midir?

01adanalı

80+ Silver
Arkadaşlar steam ve epic games dışında pcye internetten oyun indiren birisi değilim. Hatta internetten herhangi bir program indiren birisi bile değilim. Comodo antivirüs yüklüydü ondan da çok şikayetçiyim. Durduk yere epic gamesten indirdiğim oyunların dosyalarını karantinaya alıyor durduk yere yüksek cpu kullanıyor sizce bana windows defender yetecek midir?
Bence yeterlidir internette çok bir şey indirmiyorsan

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Crack işleriyle uğraşmıyor lisanslı ürünler kullanıyorsan ne yaptığını, nereye girdiğini bilen biri isen defender yeterlidir.

DipNot: 2007 den beri aktif olarak antivirüs yazılımı kullanmadım ve başıma şu zamana kadar kötü hiçbir şey gelmedi.

Son düzenleme:
En İyi Cevap
3
yeterli olabilir fakat genede kaspersky veya malwarebytes bulundurmanız da fayda var

radasamara

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,713
İsim
rada
Hayır değil. Sosyal medyada felan gezerken yanlışlıkla tıkladığın linkten veya reklamdan virüs yiyebilirsin.

emrew1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
424
İsim
Emre
Bende Sizin Gibi Lisanssız Ürün Kullanmayan Bir İnsanım İnternetten Daha Önce Hiç Lisanssız Ürün İndirmedim Fakat Bir Oyun İçin Bir Mod Veya Herhangi Bir Şey İçin İndireceğim Zaman Dosyaların Hepsini www.virustotal.com ‘a Taratırım Zaten Sana Herşeyi Söylüyor İmkanı Varsa Rarların İçindeki Exeleri Tarat Yanlış Hatırlamıyorsam 70’e Yakın AntiVirüs İle Tarıyor Dosyaları Örneğin Geçen Gün İndireceğim Bir Mod İçerisindeki 74 Dosyanın 23’ü Virüstü Virüs Hiç Beklenmeyen Yerlerden Bulaşabilir O Yüzden Dediğim Gibi İnternetten İndirdiğiniz Herşeyi Virüs Total’e Taratın
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bunları Neden Anlattın Dersen AntiVirüs Kullanmana Gerek Kalmaz VirusTotal Kullandığın Zaman Demeye Çalıştım

Lazlo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Göktuğ Uluğ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
yeterli olabilir fakat genede kaspersky veya malwarebytes bulundurmanız da fayda var

Bende Sizin Gibi Lisanssız Ürün Kullanmayan Bir İnsanım İnternetten Daha Önce Hiç Lisanssız Ürün İndirmedim Fakat Bir Oyun İçin Bir Mod Veya Herhangi Bir Şey İçin İndireceğim Zaman Dosyaların Hepsini www.virustotal.com ‘a Taratırım Zaten Sana Herşeyi Söylüyor İmkanı Varsa Rarların İçindeki Exeleri Tarat Yanlış Hatırlamıyorsam 70’e Yakın AntiVirüs İle Tarıyor Dosyaları Örneğin Geçen Gün İndireceğim Bir Mod İçerisindeki 74 Dosyanın 23’ü Virüstü Virüs Hiç Beklenmeyen Yerlerden Bulaşabilir O Yüzden Dediğim Gibi İnternetten İndirdiğiniz Herşeyi Virüs Total’e Taratın

Bunları Neden Anlattın Dersen AntiVirüs Kullanmana Gerek Kalmaz VirusTotal Kullandığın Zaman Demeye Çalıştım
Teşekkürler hocam bilgiler için

emrew1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
424
İsim
Emre
Teşekkürler hocam bilgiler için
Ha Bide XecAts’ın Dediği Link Ve Reklam Olayına Zaten Dikkat Etmek Lazım Onun İçin Avast Secure Browser İndirebilirsiniz Tarayıcı Olarak Google Kullanıyor Fakat Her Linki Tarıyor Ve Güvensizlere Girmene İzin Vermeden Engelliyor Ayrıca Web Sitelerinin Yanında Güvenli Olduğuna Dair Yeşil Bir Tik Tutuyor Güvensizlerde Kırmızı https://support.avast.com/en-nz/article/Install-Secure-Browser/ Buradanda İndirebilirsiniz Secure Browseri (Benim PC’dili İngilizce Olduğu İçin En Uzantılı Attım Fakat Tr Olan Sitedende İndirebilirsin)

https://www.avast.com/tr-tr/lp-ws-secure-browser Buldum Tr Uzantılı Olanını 😊

Top Bottom