Windows format hakkında bir sorum olacak

mertdgncy

80+
Reaksiyon skoru
22
Bilgisayara format atacağım temiz windows yüklemek istiyorum ama durum şöyle. Bende asus laptop var orjinal w10 lisanslı aldım formatıda ayarlardan girip sıfırlamak istemiyorum usb ile temiz kurulum yapmak istiyorum ancak rufus ile mi yapmalıyım yoksa windows medya oluşturma aracı ile mi? Aralarında ki farklar ne ?

Rufus ile de yapabilirsin Windows medya oluşturma aracı ile de.Ben genellikle Rufus ile yapıyorum sana da tavsiye ederim.

Bilgisayara format atacağım temiz windows yüklemek istiyorum ama durum şöyle. Bende Asus laptop var orjinal w10 lisanslı aldım formatıda ayarlardan girip sıfırlamak istemiyorum usb ile temiz kurulum yapmak istiyorum ancak rufus ile mi yapmalıyım yoksa windows medya oluşturma aracı ile mi? Aralarında ki farklar ne ?
Rufus çok fazla genel kabul görüyor iyi bir program.

ISO dosyasını indirdikten sonra Rufus ile yaz geç.

Ancak lisans işini nasıl halledeceğim bilginiz var mı?

Ancak lisans işini nasıl halledeceğim bilginiz var mı?

Eğer Microsoft hesabınıza kayıtlı ise oturum açtığınızda kendi lisanslıyor.Kayıtlı değilse bir şey yapmana gerek yok internete bağlandığında yine kendisi lisanslıyor.

KMSpico İsimli Bir Program Var. Bu Programdan Lisansı Aktive Edebilirsin. Ama Dikkatli Ol Virüs İndirmemeye Bak. :)

Forumda korsan program önermek yasak.Ayrıca arkadaşın kendi lisansı varmış zaten.

Geri