Windows İnsider'e nasıl kayıt olacağım

Hyper_Dream

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
360
arkadaşlar olamıyorum yardım eder misiniz
(yani bi link falan atsanız)
orjinal w10 home var

arkadaşlar olamıyorum yardım eder misiniz
(yani bi link falan atsanız)
orjinal w10 home var
Windows update ayarlarında en altta insider yazıyor.
Update.png

Insider.png

Son düzenleme:
biosta advanced ayarlarda tpm diye bir ayar olması gerekli. onu aktif etmen lazım. boot sekmesi altında da secure boot ayarı var onu da aktif etmen lazım. bütün markaların biosları birbirinden farklı olduğu için sana nokta atışı bir yer söyleyemem ancak ayarları arayacağın yerler yazdığım gibi.

biosta advanced ayarlarda tpm diye bir ayar olması gerekli. onu aktif etmen lazım. boot sekmesi altında da secure boot ayarı var onu da aktif etmen lazım. bütün markaların biosları birbirinden farklı olduğu için sana nokta atışı bir yer söyleyemem ancak ayarları arayacağın yerler yazdığım gibi.
Bir şey sormak istiyorum. Secure Boot açıldığı zaman herhangi bir hata alma şansımız var mı? Laptop kullandığımdan dolayı bios pilini de çıkaramıyorum malum sıfırlamak amacıyla (garanti bozuluyor).

Bir şey sormak istiyorum. Secure Boot açıldığı zaman herhangi bir hata alma şansımız var mı? Laptop kullandığımdan dolayı bios pilini de çıkaramıyorum malum.
secureboot hataya sebep olmaz. güvenlik sistemi gibi bir şey. sıkıntısız bir şekilde aktif edebilirsin.

• Muhteşem
Reaksiyonlar: Siri
secureboot hataya sebep olmaz. güvenlik sistemi gibi bir şey. sıkıntısız bir şekilde aktif edebilirsin.
Insider.PNG

Sistemim her gereksinimi karşıladığı halde hala hata veriyor.
Insider1.PNG

Anlamadım gitti. Bir şeyi yapmayı da unutmadım sanırsam.
Forum Windows 11 konusu kaynıyorken yeni konu açmak istemedim kusuruma bakmayın.

Geri