Hyper_Dream
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 360
arkadaşlar olamıyorum yardım eder misiniz
(yani bi link falan atsanız)
orjinal w10 home var
orjinal w10 home var
Windows update ayarlarında en altta insider yazıyor.arkadaşlar olamıyorum yardım eder misiniz
orjinal w10 home var
Ona basıyorum başla diyorum dediklerj herseyi yapiyorum yine olmiyortwindows update ayarlarında en altta insider yazıyor.
Alıntıyı görüntüle
biostan tpm ve secureboot açtın mı?Ona basıyorum başla diyorum dediklerj herseyi yapiyorum yine olmiyort
O konuda bir fikrim yok.Ona basıyorum başla diyorum dediklerj herseyi yapiyorum yine olmiyort
laptopum var ve W10 Home yüklü olarak geldibiostan tpm ve secureboot açtın mı?
sadece kurdum bios dan falan yapmadım anlatırsanız sevinirmlaptopum var ve W10 Home yüklü olarak geldi
hiçbirşey yapmadım yani![]()
Bir şey sormak istiyorum. Secure Boot açıldığı zaman herhangi bir hata alma şansımız var mı? Laptop kullandığımdan dolayı bios pilini de çıkaramıyorum malum sıfırlamak amacıyla (garanti bozuluyor).biosta advanced ayarlarda tpm diye bir ayar olması gerekli. onu aktif etmen lazım. boot sekmesi altında da secure boot ayarı var onu da aktif etmen lazım. bütün markaların biosları birbirinden farklı olduğu için sana nokta atışı bir yer söyleyemem ancak ayarları arayacağın yerler yazdığım gibi.
secureboot hataya sebep olmaz. güvenlik sistemi gibi bir şey. sıkıntısız bir şekilde aktif edebilirsin.Bir şey sormak istiyorum. Secure Boot açıldığı zaman herhangi bir hata alma şansımız var mı? Laptop kullandığımdan dolayı bios pilini de çıkaramıyorum malum.
secureboot hataya sebep olmaz. güvenlik sistemi gibi bir şey. sıkıntısız bir şekilde aktif edebilirsin.
tanılama ve geri bildirim ayarlarına gidip en üstteki tanılama verilerine erişime izin verin.Alıntıyı görüntüle
Sistemim her gereksinimi karşıladığı halde hala hata veriyor.
Alıntıyı görüntüle
Anlamadım gitti. Bir şeyi yapmayı da unutmadım sanırsam.
Forum Windows 11 konusu kaynıyorken yeni konu açmak istemedim kusuruma bakmayın.