Neler Yeni

WİNDOWS Kurarken Wifi istiyor

Usual1y

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Toprak Yüksel
MSI B650 TOMAHAWK WİFİ Anakart neden windows kurulurken wifi a kablosuz bağlanmıyor. Lütfen yardım edin!!!

Makca42

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
170
İsim
Mehmet Akca
MSI B650 TOMAHAWK WİFİ Anakart neden windows kurulurken wifi a kablosuz bağlanmıyor. Lütfen yardım edin!!!
Driveri yüklenmediği için bağlanmaz. Ya kablo ile internet bağlayıp devam edeceksin windows kurmaya yada yükleme ekranı geldiğinde Shift + F10 tuşuna basıp cmd ekranını açacaksın oraya OOBE\BYPASSNRO yazıp entere bastınmı pc kendini yeniden başlatacak. bu sefer kurulum esnasında internet yok seçeneği çıkacak o şekilde devam edebilirsin kuruluma

Usual1y

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Toprak Yüksel
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Driveri yüklenmediği için bağlanmaz. Ya kablo ile internet bağlayıp devam edeceksin windows kurmaya yada yükleme ekranı geldiğinde Shift + F10 tuşuna basıp cmd ekranını açacaksın oraya OOBE\BYPASSNRO yazıp entere bastınmı pc kendini yeniden başlatacak. bu sefer kurulum esnasında internet yok seçeneği çıkacak o şekilde devam edebilirsin kuruluma
Hocam wifi için her türlü ethernet lzım o zaman değil mi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Windows kurdum da wifi gözükmüyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,017,145
Üyeler
161,245
Son üye