- En İyi Cevap
- 3
- Reaksiyon skoru
- 25,716
bazen birden mavi ekran yiyorum ve pc yeniden başlıyor günde 1-2 kez tekrarlanıyor bu olay yardımcı olurmusunuz bi dosya paylaşmam lazım galiba ama nasıl yapcağımı bilmiyorum
Format denediniz mi ?bazen birden mavi ekran yiyorum ve pc yeniden başlıyor günde 1-2 kez tekrarlanıyor bu olay yardımcı olurmusunuz bi dosya paylaşmam lazım galiba ama nasıl yapcağımı bilmiyorum
evet denedim format sonrası böyle oldu son 2gündür böyleFormat denediniz mi ?
@RTX3070evet denedim format sonrası böyle oldu son 2gündür böyle
max 76 gördü ekran kartıgörev yöneticisinden gpu kullanımına fln bakabilirsiniz aşırı ısıdan kaynaklanıyor olabilir ancak buda bir sorun
Aynı sorun eski bilgisayarımda oluyordu büyük ihtimal Ram veya anakart ile ilgili sorun işlemci ve ram testi yapın bir şey çıkabilirmax 76 gördü ekran kartı
Minidump dosyasını paylaşması daha iyi olur. Yanlış bir test yapabilir.Aynı sorun eski bilgisayarımda oluyordu büyük ihtimal Ram veya anakart ile ilgili sorun işlemci ve ram testi yapın bir şey çıkabilir
pc sıfır 2 3 haftalıkAynı sorun eski bilgisayarımda oluyordu büyük ihtimal Ram veya anakart ile ilgili sorun işlemci ve ram testi yapın bir şey çıkabilir
bu şekilde mi paylaşmalıyımMinidump dosyasını paylaşması daha iyi olur. Yanlış bir test yapabilir.
kolay gelsin sanabenim bi sınavım var bi 10 dk ya bakıcam
Evet, ben bir iki kişiyi etiketledim bildiklerimden. Müsait bir zamanlarında sana yardımcı olacaklarını düşünüyorum. Hatta Vesemir aktif. Konuya bakarsa belki yardımcı olur.minidump.rar dosyasını indir - download
bu şekilde mi paylaşmalıyım