internette ucuza satılan keyi alınca windowsu o key üzerinden indirmek mümkünmü windows yazılımının fiyat sitesinde 2600 tl gibi bir fiyat şu an o kadar veremem malesef orjinal yazılıma nasıl ulaşabilirim uygun fiyata windowsu bilgisayara kuracagım
Microsoft, Windows 8.1'i vs bedava veriyor zaten:internette ucuza satılan keyi alınca windowsu o key üzerinden indirmek mümkünmü windows yazılımının fiyat sitesinde 2600 TL gibi bir fiyat şu an o kadar veremem malesef orjinal yazılıma nasıl ulaşabilirim uygun fiyata windowsu bilgisayara kuracagım
Evet, ayrıca satın almanıza gerek yok. Sonsuza kadar kullanılabiliyor Windows'lar.sitesinden bakınca yazılımı indirmek için o kadar para yazıyordu şimdi bu atıgın lisansız sadece windows yazılımımı
Windows’u indirmek bedava zaten Microsoft sitesinde var.internette ucuza satılan keyi alınca windowsu o key üzerinden indirmek mümkünmü windows yazılımının fiyat sitesinde 2600 TL gibi bir fiyat şu an o kadar veremem malesef orjinal yazılıma nasıl ulaşabilirim uygun fiyata windowsu bilgisayara kuracagım
Efi shell in attığı linkten indirip internette 10tl ye satılan kodlarla etkinleştirirsen hiçbir sıkıntı olmaz. Yine orijinal oluyorinternette ucuza satılan keyi alınca windowsu o key üzerinden indirmek mümkünmü windows yazılımının fiyat sitesinde 2600 TL gibi bir fiyat şu an o kadar veremem malesef orjinal yazılıma nasıl ulaşabilirim uygun fiyata windowsu bilgisayara kuracagım
Aynı şekilde Windows 8.1 de indirebilirsiniz, 11'de.ben yazılımı indirmek yıllardır paralı diye biliyordum saçma sapan yollara başvurmuşum ... gibi ya sinir oldum kendime