hocam orj yükleyin sonra crack atın eğer bulabilirsem atacağım 3 yıldır kullanıyorumevet ama önceden de crackli kullanıyodum böyle bir sorun olmuyordu.
crack den kaynaklı oluyor yakalanmasın diye öyle önlem almışlar ama neden riske atıyorsun bilgilerini gidip 20 30tl ye key alsanaevet ama önceden de crackli kullanıyodum böyle bir sorun olmuyordu.
4 5 yıl oldu key alalı hala kullanıyorum bi sorun yokcrack den kaynaklı oluyor yakalanmasın diye öyle önlem almışlar ama neden riske atıyorsun bilgilerini gidip 20 30tl ye key alsana
format atmadan şimdi key alıp girsem düzelir mi acaba?crack den kaynaklı oluyor yakalanmasın diye öyle önlem almışlar ama neden riske atıyorsun bilgilerini gidip 20 30tl ye key alsana
Mesaj otomatik birleştirildi:
4 5 yıl oldu key alalı hala kullanıyorum bi sorun yok
düzelmemesi gerekir benim bildiğim tam emin değilim ama format atmak temiz bir çözüm olur orjinal windows indirip kur tüm özellikler açık olurformat atmadan şimdi key alıp girsem düzelir mi acaba?
O kadar da rdr 2 forza falan indirmiştim ya hepsi boşa gittidüzelmemesi gerekir benim bildiğim tam emin değilim ama format atmak temiz bir çözüm olur orjinal windows indirip kur tüm özellikler açık olur
bidaha indirO kadar da rdr 2 forza falan indirmiştim ya hepsi boşa gitti
aynısını yaşadım hocamO kadar da rdr 2 forza falan indirmiştim ya hepsi boşa gitti