Neler Yeni

Çözüldü✓ Windows yükleme ekranından sonra mavi ekran

sonix38

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Ahmet Gün
Sistemde anakart güncellemesi yaptım flashı taktım format attım attıktan sonra yeniden başladı ama windows yükleme ekranında mavi ekran verdi ramleri ssd yi hdd yi işlemci kontrol ettim hepsi sağlam sorun neyden kaynaklanıyor bulamadım

Lgoyü

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
727
İsim
Enes
Sistemde anakart güncellemesi yaptım flashı taktım format attım attıktan sonra yeniden başladı ama windows yükleme ekranında mavi ekran verdi ramleri ssd yi hdd yi işlemci kontrol ettim hepsi sağlam sorun neyden kaynaklanıyor bulamadım
@Emmree

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,986
İsim
Emre Zengin
Disklerde sorun olabilir hocam. Eğer HDD'nin de içi boşsa ona Windows kurmayı deneyebilir misin?

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,986
İsim
Emre Zengin

sonix38

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Ahmet Gün
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
@Emmree yeni anakart aldım hocam acaba format usbsi hazırlarken eksik ya da hatalı hazırlamış olabilir miyim

AnhurChivas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
368
İsim
Anhur Chivas
Hata kodu falan yazıyor mu? Mavi ekrandayken telefonla fotoğrafını çekip at istersen bi daha rahat yardımcı olurlar.

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,986
İsim
Emre Zengin
@Emmree yeni anakart aldım hocam acaba format usbsi hazırlarken eksik ya da hatalı hazırlamış olabilir miyim
Durup dururken mavi ekran vermesi sıkıntı. BIOS'u güncelle. Ondan sonra tekrardan format atmayı dene.

Lyrox1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
291
İsim
AHMET OKAN KARA
İlgilendiği Kategoriler
Yazılım, PC, Ekran kartları.
kankam bende yaşadım ayısını bios tekrardan güncelle

sonix38

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Ahmet Gün
IRQL NOT LESS OR EQUAL hatası veriyor genellikle

Top Bottom