Sistemde anakart güncellemesi yaptım flashı taktım format attım attıktan sonra yeniden başladı ama windows yükleme ekranında mavi ekran verdi ramleri ssd yi hdd yi işlemci kontrol ettim hepsi sağlam sorun neyden kaynaklanıyor bulamadım
@EmmreeSistemde anakart güncellemesi yaptım flashı taktım format attım attıktan sonra yeniden başladı ama windows yükleme ekranında mavi ekran verdi ramleri ssd yi hdd yi işlemci kontrol ettim hepsi sağlam sorun neyden kaynaklanıyor bulamadım
Disklerde sorun olabilir hocam. Eğer HDD'nin de içi boşsa ona Windows kurmayı deneyebilir misin?Sistemde anakart güncellemesi yaptım flashı taktım format attım attıktan sonra yeniden başladı ama windows yükleme ekranında mavi ekran verdi ramleri ssd yi hdd yi işlemci kontrol ettim hepsi sağlam sorun neyden kaynaklanıyor bulamadım
Anakart güncellemesi derken yeni mi anakart aldın? Yoksa BIOS mu güncelledin?@Emmree denedim ama sorun hala devam ediyor
Durup dururken mavi ekran vermesi sıkıntı. BIOS'u güncelle. Ondan sonra tekrardan format atmayı dene.@Emmree yeni anakart aldım hocam acaba format usbsi hazırlarken eksik ya da hatalı hazırlamış olabilir miyim
kankam bende yaşadım ayısını bios tekrardan güncelleSistemde anakart güncellemesi yaptım flashı taktım format attım attıktan sonra yeniden başladı ama windows yükleme ekranında mavi ekran verdi ramleri ssd yi hdd yi işlemci kontrol ettim hepsi sağlam sorun neyden kaynaklanıyor bulamadım