Windows10 mu windows11 mi ?

Reaksiyon skoru
1
arkadaşlar yeni bilgisayar aldım windows10 yüklü şuan windows11 e geçiyim mi ona göre key satın alacağım en son w11 de valorant da hata veriyordu o hata devam ediyor mu hala ? yoksa w10 da kaliyim mi ?

10 daha iyi

100 defa Windows 11'e geçmeye çalışıp, hepsinde de Windows 10'a geri dönen ben.

Windows 10'da kal. Windows 11 düzelmez. Resmen animasyon ve lag batagi

destek bitene kadar 10'da kal. bana göre 11 çöp

w11 yüklü w10 gibi hızlı değil yüke girdiği zaman gecikme yapıyor

• Beğen
Reaksiyonlar: Tykg
arkadaşlar yeni bilgisayar aldım windows10 yüklü şuan windows11 e geçiyim mi ona göre key satın alacağım en son w11 de valorant da hata veriyordu o hata devam ediyor mu hala ? yoksa w10 da kaliyim mi ?
Yeni ve guncel sistemlerde w11 driver destegi daha fazla ve stabil.
W10 destegi bitecegi için firmalar 10 destegi uzerinde artık ugrasmaz.
Yeni sistem artık 11. İsteyen 10/11 dual kullanıp degerlendirir. Tercih meselesi.
Home kurarsan forumda zannedersem 20 nisan yada 17 nisanda konu vardı.
Arkadasın biri home oem paylasmıştı.
6 adet. 2ve 6 blacklist diğerler aktifti (son zamanlarda kontrol etmedin) kullanabilirsin.
Pro oem/retail istersen arastırırım.

Yeni ve guncel sistemlerde w11 driver destegi daha fazla ve stabil.
W10 destegi bitecegi için firmalar 10 destegi uzerinde artık ugrasmaz.
Yeni sistem artık 11. İsteyen 10/11 dual kullanıp degerlendirir. Tercih meselesi.
Home kurarsan forumda zannedersem 20 nisan yada 17 nisanda konu vardı.
Arkadasın biri home oem paylasmıştı.
6 adet. 2ve 6 blacklist diğerler aktifti (son zamanlarda kontrol etmedin) kullanabilirsin.
Pro oem/retail istersen arastırırım.
hocam merhaba ben de sistemi yeniliyorum da windows 11 i denemek istiyorum 10 daki orjinal lisansım 11 de de geçerli olur mu? 2015 yılında yükseltme yoluyla 10'a geçince microsoft accountuma key tanımlamışlar hesabı girince otomatik etkinleştiriyordu 11 e de yükseltme yoluyla geçersem lisans verir mi

hocam merhaba ben de sistemi yeniliyorum da windows 11 i denemek istiyorum 10 daki orjinal lisansım 11 de de geçerli olur mu? 2015 yılında yükseltme yoluyla 10'a geçince microsoft accountuma key tanımlamışlar hesabı girince otomatik etkinleştiriyordu 11 e de yükseltme yoluyla geçersem lisans verir mi
Sistem yenilerken akart degiştirirsen keyde sorun olabilir.
Hesaba bagladıysan, belki direk yada 1 kere manuel etkinleştirme yapman gerekebilir Microsoft etkinleştirmeden.
Anakart degiştirmiyorsan temiz kur, 10/11 aynı keydir. İstersen dual kur, fark etmez.
Yukseltme yoluyla uzun oluyor her zaman tercihim temiz kurulum.
Temiz yaparsan konumda vardı, mayıs iso home/pro 4061.

Sistem yenilerken akart degiştirirsen keyde sorun olabilir.
Hesaba bagladıysan, belki direk yada 1 kere manuel etkinleştirme yapman gerekebilir Microsoft etkinleştirmeden.
Anakart degiştirmiyorsan temiz kur, 10/11 aynı keydir. İstersen dual kur, fark etmez.
Yukseltme yoluyla uzun oluyor her zaman tercihim temiz kurulum.
Temiz yaparsan konumda vardı, mayıs iso home/pro 4061.
aynen dediğin gibi oldu lisanssız kullanıyorum iso dosyalarıyla uğraşıp 10 a geri dönmek de istemiyorum lisans işini nasıl çözebilirim önerin var mı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,151,303
Üyeler
183,090
Son üye
Three Dolar
Geri