R3b311i0n_01
80+ Bronze
silindi
Son düzenleme:
Bende diyorum ki windowstan daha iyi olma ihtimali olamaz. Linuxta birden fazla kütüphaneyi PC ne eklemek istersen sıkıntı çıkarabilir. Çünkü bu dosyalar özellikle birbirine uyumlu olsun diye yapılmıyor. Windowsta ise koskoca microsoft var. Şu ana kadar 1 tane bile hatayla denk gelmedim windows kullanırken.Linux forumlarını, LTT videoların bilerek yazdım nefret kelimesini.
Bir daha söylüyorum Linux'ta kod yazmak zorunda değilsin. Deneysel bir ortam potansiyeli var fakat artık Linuxlar normal ev tipi kullanıcılar için gayet ve gayet uygun.
Max Linux fan(em) boyu isteBende diyorum ki windowstan daha iyi olma ihtimali olamaz. Linuxta birden fazla kütüphaneyi PC ne eklemek istersen sıkıntı çıkarabilir. Çünkü bu dosyalar özellikle birbirine uyumlu olsun diye yapılmıyor. Windowsta ise koskoca microsoft var. Şu ana kadar 1 tane bile hatayla denk gelmedim windows kullanırken.
Ne alaka şimdi?Max Linux fan(em) boyu iste
Ya bu caner sabahtan beri diyo ya yeğenim windows götü götü linux geçin diyo ya o yüzden.Ne alaka şimdi?
Linux'ta da normal bir kullanıcı hatayla sık sık karşılaşmaz zaten.Bende diyorum ki windowstan daha iyi olma ihtimali olamaz. Linuxta birden fazla kütüphaneyi PC ne eklemek istersen sıkıntı çıkarabilir. Çünkü bu dosyalar özellikle birbirine uyumlu olsun diye yapılmıyor. Windowsta ise koskoca microsoft var. Şu ana kadar 1 tane bile hatayla denk gelmedim windows kullanırken.
W11 daha yeni bir işletim sistemi ve bende W11 kullanıyordum fakat o kadar yemiyordu.Win 11 de iken tarayıcı açıkken 6,5 GB RAM yiyordu.
6.5 GB yemesi normal çünkü arkada sürüsüyle işlem çalışıyor Linuxa göre.Linux'ta da normal bir kullanıcı hatayla sık sık karşılaşmaz zaten.
Windows'tan daha iyi çünkü her gereksinimini daha hızlı bir şekilde karşılıyor. Sadece pro bir şekilde grafik tasarım yapanlar için uygun değil onu da belirttim. Win 11 de iken tarayıcı açıkken 6,5 GB RAM yiyordu. Linux aynı işlemleri 2 GB ile yapıyor . Naber?
Türkiye'de kimse etik olmasına bakmıyor bence1- Bu korsandır. Etik ve yasal değil.
Ben de bunu anlatmaya çalışıyorum işte.6.5 GB yemesi normal çünkü arkada sürüsüyle işlem çalışıyor Linuxa göre.
BU işlemlerin gereksiz olduğunu kim söyledi. Gereksizler varda alasıda değil tabii.Ben de bunu anlatmaya çalışıyorum işte.
Bak anlatamıyorum. Benim dediğim Linux=WindowsBU işlemlerin gereksiz olduğunu kim söyledi. Gereksizler varda alasıda değil tabii.