Eyup_yldrm2006
80+
Dahası
4 parmağın başlangıç yerinden elin çevresini mezura ile ölçebilirsinEl nasıl ölçülür yahu
4 parmağın başlangıç yerinden elin çevresini mezura ile ölçebilirsinEl nasıl ölçülür yahu
mezura ile ben mezura ile ölçtüm XL çıktıEl nasıl ölçülür yahu
Müşteri hizmetleri ile iletişime geç hocam yardımcı olurlar diye tahmin ediyorum50tl kuponum vardı kullanacaktım 3d secure yerinde gelen kodu girdim hata verdi. Tekrar sepete geldim kuponum yok şuan. Kuponumdan oldum nasıl olduysa.
Evet geçtim dün hallettilerMüşteri hizmetleri ile iletişime geç hocam yardımcı olurlar diye tahmin ediyorum
Yakın zamanda araştırdım kargo ve vergi dahil bundan ucuz bu model yok. Bunun daha dandik modelleri var.aliekspresde daha ucuza var
hocam eldiven nasıl?Uçuçla 210 liraya geldi. 20 lira da cashback desek 190 a kapattık. Bakalım güzel çıkacak mı![]()
Hocam ürün yurtdışından geliyormuş. Bu sebeple henüz ulaşmadı hala sevkiyatta görünüyor.hocam eldiven nasıl?
Aa öyle mi hocam siz diyince farkettim. Ürünü deneyince yorumunuzu bekliyorumHocam ürün yurtdışından geliyormuş. Bu sebeple henüz ulaşmadı hala sevkiyatta görünüyor.