peki iso dosyasınını usbde bir dosyaya atıp yanına birşeyler indirebilirim degilmi kururken sorun cıkartırmıUsb bellek aldın. İlk ventoy programı ile belleği yapılandır.
Boş bir alan açılır normal bellek gibi.
Sonra açılan alana iso dosyalarını direkt kopyalarsın. Linux ve windows peşpeşe farketmez.
Boot ekranında Hangi sistemi kurmak istediğini sorar linux mu kurarsın Windows İso mu?
Güncel windows mu çıktı? Usb de olanı silersin yenisini indirip kopyalarısn belleğe.
3 yıl önce windows 11 usb si yaptım daha geçen ay arkadaşın laptopa kurdummerhaba bir sorum var nolur nolmaz bir usb aldım içine iso dosyası indirsem o iso dosyası orada en fazla ne kadar durabilir yani ne bileyim 1 ayda bir yenilemek falan gerekirmi
sadece windows olacak başka bir şey yok içi boş olmalıpeki iso dosyasınını usbde bir dosyaya atıp yanına birşeyler indirebilirim degilmi kururken sorun cıkartırmı
2 tane alayım o zaman birinde sadece windwos olsun peki w11 için 16 gb yetermi3 yıl önce windows 11 usb si yaptım daha geçen ay arkadaşın laptopa kurdum
Mesaj otomatik birleştirildi:
sadece windows olacak başka bir şey yok içi boş olmalı
Ventoy ile 1 tek usb bellekte istediğin kadar işletim sistemi bulundura bilirsin.peki iso dosyasınını usbde bir dosyaya atıp yanına birşeyler indirebilirim degilmi kururken sorun cıkartırmı
yeter hocam sıkıntı yok2 tane alayım o zaman birinde sadece windwos olsun peki w11 için 16 gb yetermi