Neler Yeni

Wireless kulaklık önerisi.Kararsız kaldım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Mustafa Şahin Güler
Bu modelin bendeki tek eksisi mikrofonun sabit durması oldu.Onun dışında baya güzel hem şekil olarak hem özellik olarak.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Valla şuan hyperx cloud 2 kullanıyorum o yüzden farklı bişey denemek istiyorum.Cloud 2 güzeldi ama mikrofonunu beğenmedim o yüzden hyperxe biraz korkarak yaklaşıyorum
Yani farklı model denemek istiyorsan bir şey diyemem ama hyperx alıp ayrı mikrofon da alınabilir. A6v kullanıyorum memnunum.

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,993
İsim
Emir
Razer kulaklıkları önermelerine aldanma.Elimde barracuda x var alınmaz.Steel series 7 kullanmadım bilmiyorum fakat arctic serisinden 9 kulaklık denemiştim.Yine aman aman bir şeyi yoktu.Aktif olarak hs80 kullanıcısıyım wireless alacaksan hs80 max alıp geç.Malzeme kalitesi,ses yüksekliği veya kalitesi(dolby+eq ile çok iyi oluyor)diğer kulaklıklarda yok

Rygann

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Yaşar Ertürk
Razer kulaklıkları önermelerine aldanma.Elimde barracuda x var alınmaz.Steel series 7 kullanmadım bilmiyorum fakat arctic serisinden 9 kulaklık denemiştim.Yine aman aman bir şeyi yoktu.Aktif olarak hs80 kullanıcısıyım wireless alacaksan hs80 max alıp geç.Malzeme kalitesi,ses yüksekliği veya kalitesi(dolby+eq ile çok iyi oluyor)diğer kulaklıklarda yok
hs80 max çok hoşuma gitti 29 kasım indirimlerinde umarım indirime girerde hemen alırım.

alex57

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Oğuz Kara
Steelseries kablosuz kulaklıklarda ses sorunu var bence. Tam istediğim ses performansını vermiyor maalesef.

Rygann

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Yaşar Ertürk
Steelseries kablosuz kulaklıklarda ses sorunu var bence. Tam istediğim ses performansını vermiyor maalesef.
bende SS kulaklıkta arada kaldım kimi çok iyi diyor kimi ses ve mikrofon sorunu var diyor.Birsürü video baktım hepsi güzel demiş ama forumlarda kötü diyenlerde var iyi diyenlerde var.

Leqendd

80+
Black shark v2 pro 2023
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben 6 aydır kullanıyorum aşırı iyi
İnternet'e yazanlara bakma malzeme kalitesi gayet tatmin edici
Hayır kesinlikle blackshark v2 pro 2023 alınmaz, ben de 7. ayıma kadar aynı şeyi düşünüyordum fakat belirli bir süre geçtikten sonra her zaman aynı kısımlarda çatlaklar oluşuyor ve daha sonradan tamamen kopuyor. Sert plastik kısmının malzeme kalitesi inanılmaz derecede sıkıntılı. Sakın almayın. Kulaklığımı 2 defa garantiye yolladım 2 defa değişimi yapıldı en sonunda sattım.

aapo0908

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
102
İsim
alp
Steelseries arctis 7 plus
Steelseries nova 7
Asus rog delta s wireless

Bunların arasında kaldım.Sizce hangisini almak mantıklı.Başka önerilere açığım.
Delta s wireless kullanıyorum mükemmel ses kasılıyor sarjı 1 hafta gidiyor 40 saat yazıyor ama 60 saat falan gidiyor dollby access ile ses pürüzsüz oluyor

angel_eye

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,270
İsim
Yunus Emre Karataş
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistemler, Donanım
Razer kulaklıklara olan memnunsuzluğunu açabilir misin biraz?

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,993
İsim
Emir
Razer kulaklıklara olan memnunsuzluğunu açabilir misin biraz?
Kırılacakmıs hissi veriyor.Malzeme kalitesini begenmedim.Ses seviyesi düşük.Eq ayarı ile de yapmaya calıştığımda da kulaklık çok tepki vermiyor.Tatmin seviyem belki yüksektir çünkü
Cloud 2 barracuda x hs80 void elite arctis 5 arctis 9 deneyimledim.Belki daha aklima gelmeyen bile vardir.Barracuda x aralarında ki en kötüsü olabilir

angel_eye

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,270
İsim
Yunus Emre Karataş
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistemler, Donanım
Kırılacakmıs hissi veriyor.Malzeme kalitesini begenmedim.Ses seviyesi düşük.Eq ayarı ile de yapmaya calıştığımda da kulaklık çok tepki vermiyor.Tatmin seviyem belki yüksektir çünkü
Cloud 2 barracuda x hs80 void elite arctis 5 arctis 9 deneyimledim.Belki daha aklima gelmeyen bile vardir.Barracuda x aralarında ki en kötüsü olabilir
Teşekkürler

Top Bottom