Öneri Wireless Kulaklık

Mehmet Ali KISA

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
235
Genç; hem bilgisayarda, hem telefonda kullanabileceğim; sırıtmayan, wireless özellikli (Bluetooth değil), ses kalitesi başarılı kulaklık önerin nedir? Arctis 1'e bi göz attım, hoşuma gitti; o tarz önerilerini beklerim :)

Bütçe neydi dostum?

Genç; hem bilgisayarda, hem telefonda kullanabileceğim; sırıtmayan, wireless özellikli (Bluetooth değil), ses kalitesi başarılı kulaklık önerin nedir? Arctis 1'e bi göz attım, hoşuma gitti; o tarz önerilerini beklerim :)

Dostum geçen bir müşteri de gördüm sistemini ben toplamıştım void pro Corsair kulaklık vardı kadında gerçekten güzel bir kulaklık

Dostum geçen bir müşteri de gördüm sistemini ben toplamıştım void pro Corsair kulaklık vardı kadında gerçekten güzel bir kulaklık
Akakçeye girdim de: RGB modeli var Pro modeli var, sen hangisi dersin?

Çok gösteriş meraklısı ve Ezhel in ışıl ışıl heryer heryer sanki p*vyon şarkısını sevmiyorsan pro derim 😆

Çok gösteriş meraklısı ve Ezhel in ışıl ışıl heryer heryer sanki p*vyon şarkısını sevmiyorsan pro derim 😆
Aga dışarda da kullanmaya niyetliyim ben bunu, hadi içerde olsa RGB derim de şimdi millet "Görmemiş RGB kulaklık almış, gitmiş dışarda takmış" demesin :D
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Zaten kulağımın üstünde, RGB olsa ne yazar; sanki ben görüyom :D

Rampage Fury X

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,217,443
Üyeler
197,191
Son üye
OndexTR