Neler Yeni

Rehber Wise Care 365 Kullanım Yönergesi

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Faydalı ama ben bu tip programlara sistemimi emanet etmem. Kişisel tercihim.
Tercihine saygı duyuyorum. Merak etme Wise Care 365 güvenilir olmayan bir program değil. Zaten kimseye bir şey emanet etmiyorsun.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bir deneyeyim ssd yi çok doldurduğumdan lightroom gibi programlarda performans düşüklüğü sezmiştim. Bakalım birazda olsa nefes alabilecek mi PC .
Aldı mı nefes?

Tercihine saygı duyuyorum. Merak etme Wise Care 365 güvenilir olmayan bir program değil. Zaten kimseye bir şey emanet etmiyorsun.

Aldı mı nefes?
Kayıt defteri birleştirme nedir yapacaktım da

Aldı mı nefes?
Aşırı farketmedi ama birazda olsa işe yaradığını farkettim cs de maplere eskiye göre biraz daha hızlı girdi.

Removed.

Son düzenleme:
Hızlandığına sevindim. Ama sadece bu uygulama yetmez sizinde bir şeyler yapmanız lazım mesela görev yöneticisinden gereksiz şeyleri kapatmak gibi veya arkaplan uygulamalarını kapatmak gibi.

Şu videoda driverlar ve O.C hakkında dedikleri doğru değil ama diğer adımları uygulayabilirsin.

Unlostun bilgisayarla ilgili söylediği hiçbir şeye güvenemiyorum. Hem burada anlattığı şeyleri biliyorumdur 100 de 100 .

Hiç yapmadım onu o nedenle bilmiyorum boşver zaten gerek yok diğer adımlar fazlasıyla yetiyor.
1601027632820.png

"asComSvc" Açılış hızını çok fazla etkiliyor bunu nasıl etkisizleştirebilirim?

Unlostun bilgisayarla ilgili söylediği hiçbir şeye güvenemiyorum. Hem burada anlattığı şeyleri biliyorumdur 100 de 100 .
Zaten basit şeyler bende güvenmiyorum ona ama anlattığı 2-3 şey yapılır.

Alıntıyı görüntüle
"asComSvc" Açılış hızını çok fazla etkiliyor bunu nasıl etkisizleştirebilirim?
Şu yöntemi bir deneyiniz.

Son düzenleme:
Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri