Bence 1 oynanmamalı, 2 yide oynadım ben fakat mekanikleri vs aşırı derecede kötü olduğu için 1 ve 2 nin hikayesini izlemek yeterli olacaktır. 3. oyun oynanmalı1 ve 2 de çok güzel oyunlar oynayın ikisini de zaten çok ucuzlar
Bu kişiye bağlı ben 1'i 2 kez bitirdim 3.'ye de başladım ama vazgeçtim başka oyunlara yelken açtımBence 1 oynanmamalı, 2 yide oynadım ben fakat mekanikleri vs aşırı derecede kötü olduğu için 1 ve 2 nin hikayesini izlemek yeterli olacaktır. 3. oyun oynanmalı
2'ile zaman kaybetme bence. Hikayesini öğren geç. 3 zaten uzun sürecek.Epic games den witcher 3 aldım fakat oyunun hikayesini merak ettiğim için 1. oyunun hikayesini izledim. Witcher 2'nin de hikayesini izleyip geçmeli miyim, yoksa indirip kendim oynamalı mıyım?
2. oyunu oynadım öyle 3e geçtim ve herkese tavsiye ederim 1i oynamasan bile 2yi kesinlikle oyna 20 saat bir şey zaten witcher 3 de geçireceğin yüzlerce saat yanında 20 saat hiçbir seyEpic games den witcher 3 aldım fakat oyunun hikayesini merak ettiğim için 1. oyunun hikayesini izledim. Witcher 2'nin de hikayesini izleyip geçmeli miyim, yoksa indirip kendim oynamalı mıyım?
ha bu arada oyunda ilk skill pointlerini yuvarlanma becerisine ver oyunda koşma yok tık tık yürüyor karakter space ile yuvarlanıyoruz o mesafeyi %200 arttırıyor baya hızlandırıyor o yüzden ilk 2-3 saat dayan hız konusundaAlmaya karar verdim herkese teşekkür ederim
çok teşekkür ederimha bu arada oyunda ilk skill pointlerini yuvarlanma becerisine ver oyunda koşma yok tık tık yürüyor karakter space ile yuvarlanıyoruz o mesafeyi %200 arttırıyor baya hızlandırıyor o yüzden ilk 2-3 saat dayan hız konusunda
Yani 3 ü oynadıktan sonra ben 2 ye tahammül edemedim şahsen evet grafikler eski fakat mekanikleri kontrollerini maalesef beğenemedim yinede karar sizin.Sonucta zevkler renkler tartışılmaz.Epic games den witcher 3 aldım fakat oyunun hikayesini merak ettiğim için 1. oyunun hikayesini izledim. Witcher 2'nin de hikayesini izleyip geçmeli miyim, yoksa indirip kendim oynamalı mıyım?
3 ü daha oynamadım hikayesini bilip girmek istiyorumYani 3 ü oynadıktan sonra ben 2 ye tahammül edemedim şahsen evet grafikler eski fakat mekanikleri kontrollerini maalesef beğenemedim yinede karar sizin.Sonucta zevkler renkler tartışılmaz.