Neler Yeni

Witcher 2 alınır mı?

Asklepios

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
167
İsim
Bedri Taha CAN
Epic games den witcher 3 aldım fakat oyunun hikayesini merak ettiğim için 1. oyunun hikayesini izledim. Witcher 2'nin de hikayesini izleyip geçmeli miyim, yoksa indirip kendim oynamalı mıyım?

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
1 ve 2 de çok güzel oyunlar oynayın ikisini de zaten çok ucuzlar
Bence 1 oynanmamalı, 2 yide oynadım ben fakat mekanikleri vs aşırı derecede kötü olduğu için 1 ve 2 nin hikayesini izlemek yeterli olacaktır. 3. oyun oynanmalı

oEnesQlf

80+ Silver
Witcher 2 yi oynamanı öneririm 2 ile 3 ün hikayesi bağlantılı.

-Akın Taşkan-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,859
İsim
Akın Taşkan
Bence 1 oynanmamalı, 2 yide oynadım ben fakat mekanikleri vs aşırı derecede kötü olduğu için 1 ve 2 nin hikayesini izlemek yeterli olacaktır. 3. oyun oynanmalı
Bu kişiye bağlı ben 1'i 2 kez bitirdim 3.'ye de başladım ama vazgeçtim başka oyunlara yelken açtım o.O2

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,466
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Epic games den witcher 3 aldım fakat oyunun hikayesini merak ettiğim için 1. oyunun hikayesini izledim. Witcher 2'nin de hikayesini izleyip geçmeli miyim, yoksa indirip kendim oynamalı mıyım?
2'ile zaman kaybetme bence. Hikayesini öğren geç. 3 zaten uzun sürecek.

Eyisha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,123
İsim
Emre Kaplan
2. oyunu oynadım öyle 3e geçtim ve herkese tavsiye ederim 1i oynamasan bile 2yi kesinlikle oyna 20 saat bir şey zaten witcher 3 de geçireceğin yüzlerce saat yanında 20 saat hiçbir sey

Asklepios

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
167
İsim
Bedri Taha CAN
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Almaya karar verdim herkese teşekkür ederim

Eyisha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,123
İsim
Emre Kaplan
Almaya karar verdim herkese teşekkür ederim
ha bu arada oyunda ilk skill pointlerini yuvarlanma becerisine ver oyunda koşma yok tık tık yürüyor karakter space ile yuvarlanıyoruz o mesafeyi %200 arttırıyor baya hızlandırıyor o yüzden ilk 2-3 saat dayan hız konusunda

Asklepios

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
167
İsim
Bedri Taha CAN
ha bu arada oyunda ilk skill pointlerini yuvarlanma becerisine ver oyunda koşma yok tık tık yürüyor karakter space ile yuvarlanıyoruz o mesafeyi %200 arttırıyor baya hızlandırıyor o yüzden ilk 2-3 saat dayan hız konusunda
çok teşekkür ederim

Lothunia

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Can Kaya
Yani 3 ü oynadıktan sonra ben 2 ye tahammül edemedim şahsen evet grafikler eski fakat mekanikleri kontrollerini maalesef beğenemedim yinede karar sizin.Sonucta zevkler renkler tartışılmaz.

Eskel

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,956
İsim
Emin
Alınır ama biraz hikayesi kısa. (ilk oyuna göre)
hikayesi ilk oyunla ve üçüncü oyunla bağlantılı.
İlk oyunuda oynamanı tavsiye ederim.
İlk oyunun hikayesi neredeyse üçüncü oyunun hikayesinden iyi. (bence)
Eğer ki amacın oyun değil de direk hikayeyse kitaplarını da okuyabilirsin.

Witcher 2 de takıldığın bir yer olursa bana danışabilirsiniz.

Asklepios

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
167
İsim
Bedri Taha CAN
Yani 3 ü oynadıktan sonra ben 2 ye tahammül edemedim şahsen evet grafikler eski fakat mekanikleri kontrollerini maalesef beğenemedim yinede karar sizin.Sonucta zevkler renkler tartışılmaz.
3 ü daha oynamadım hikayesini bilip girmek istiyorum

Top Bottom