Virüs bulaşma olayı da var ama.
Virüs riski sadece acemiler içindir!Virüs riski bunu beğendi![]()
dahiceeee hemen cyberpunk almaya gidiyorumCDProjekt oyunları DRM free olduğu için cyberpunk gibi oyun dosyalarını farklı yere kopyalayıp iade etsem olurmu?
Tecrübe konuştuVirüs riski sadece acemiler içindir!
(!)
Bu arada ne kadar ironi olsa da doğru.Virüs riski sadece acemiler içindir!
(!)
Bütün no DRM oyunlar hangi oyunlar knk söyle yapalımEvet oluyor. Bunu bütün No DRM oyunlarda yapma şansınız var.
Dark Souls oyunları gibi mesela. Crackwatch sitesinden oyunun ismini yazıp korsan korumasının ne olduğunu görebilirsiniz. Bu da size bilgi olsun .dBütün no DRM oyunlar hangi oyunlar knk söyle yapalım![]()
Lütfen.Bütün no DRM oyunlar hangi oyunlar knk söyle yapalım![]()
wayOluyor.
CP 2077'ye yaptım.
Adam haklıBir ürünü kullanıyorsanız parasını ödeyin bence. Başka insanların hakkını emeğini çalmayın, bakın ülke ne hale geldi.
Ya genel olarak oyunlarımı satın alırım. Ama bazı oyunları merak ediyorum ama satın almak istemiyorum. Pahalı oluyorlar çünkü.Tecrübe konuştu![]()
260 TL ver alıyım oyunu.Bir ürünü kullanıyorsanız parasını ödeyin bence. Başka insanların hakkını emeğini çalmayın, bakın ülke ne hale geldi.
Super Meat BoyBütün no DRM oyunlar hangi oyunlar knk söyle yapalım![]()
ben 20Tl oyunu crack indirdiğim için mi böyle oldu? Zaten 250TL me yazık oldu azıcıkta zarar etsinlerBir ürünü kullanıyorsanız parasını ödeyin bence. Başka insanların hakkını emeğini çalmayın, bakın ülke ne hale geldi.