Neler Yeni

Witcher 3 Bedava alınır mı??

Mauro İcardi

80+ Bronze
Yani, Torrent'ten indir hiç satın alıp iadeyle uğraşma. Aynı şey.
Virüs bulaşma ihtimali bulunmakta.
Diğer türlü güvenli.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ya genel olarak oyunlarımı satın alırım. Ama bazı oyunları merak ediyorum ama satın almak istemiyorum. Pahalı oluyorlar çünkü.
O yüzden Torrent'e başvuruyorum, beğenirsem sonradan eminim ki satın almış oluyorum.
Her ne kadar bedava cazibesi olsa da maalesef virüs bulaşma riski çok yüksek.
Ben demiyorum indirmeyin falan.
Sonra en kötü ihtimalle format atmak zorunda kalabilirsiniz.
Mining virüsünü söylemiyorum bile.
Tehlikeli.

Son düzenleme:

LastShot

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,290
İsim
Berk Esenli
Aga her şeyi anladım da 17tllik türkçe destekli bir oyunu da satın al yaa bi zahmet 17tl'en de mi yok??

Mauro İcardi

80+ Bronze
Ben korsanı sadece Steamde falan olmayan oyunlarda kullanıyorum. Öbür türlü içim rahat etmiyor. 5 ay boyunca Adobeye para falan verdim yani. Allahtan artık crack kullanmayı sindirebildim Adobe konusunda .d
Hocam ne kadar crack karşıtı olsamda Adobe konusunda bende kullanıyorum.
Tabii kullanmak denirse.
Bir şeyler yapmaya çalışıyorum sadece yazı yazabildim ya!

Peace

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
A B
@Doğukan Fidan Sizi hassasiyetinizden dolayı tebrik ederim ama ben bu Hadisi biliyorum, ''hayra vesile olan hayrı işlemiş gibidir''. Mesela sen o kadar dikkatli bir insansın ki adobe programına belki de kullanmadığın halde bir kaç zaman fazladan para verdin ama bir başkasını, kendinin yapmak istemeyeceğin bir yanlış işe yönlendirdin diye o işten pay kazanabilirsin belki.

atachu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
ata erdem
CDProjekt oyunları DRM free olduğu için cyberpunk gibi oyun dosyalarını farklı yere kopyalayıp iade etsem olurmu?
onun yerine direkt crackli indirmek daha mantıklı olacaktır. veya indirimde 16 tl ye falan düşüyor o zaman alabilirsin

Top Bottom