Gizemss
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 6
- Reaksiyon skoru
- 16,121
Çok zengin olursam ileride WinRar satın alacağım.Kesin Adobe çalışanları bana enayi diyor .d
Çok zengin olursam ileride WinRar satın alacağım.Kesin Adobe çalışanları bana enayi diyor .d
Cidden he. Yıllardır kullanıyorum 1 kere bile satın almadım. Alan var mı acaba? .dÇok zengin olursam ileride WinRar satın alacağım.
Herkes ekmeğinin peşindePşt dosyaları atabileceğin bir yer var mı![]()
Sıkıştır yolla, kaç gb, benim 69 kalmış SSD’deenayi winrrar
Güven me torent yüzünden 3 4 kere format attım.güvenesim gelmiyor hiç![]()
Virüs bulaşma ihtimali bulunmakta.Yani, Torrent'ten indir hiç satın alıp iadeyle uğraşma. Aynı şey.
Her ne kadar bedava cazibesi olsa da maalesef virüs bulaşma riski çok yüksek.Ya genel olarak oyunlarımı satın alırım. Ama bazı oyunları merak ediyorum ama satın almak istemiyorum. Pahalı oluyorlar çünkü.
O yüzden Torrent'e başvuruyorum, beğenirsem sonradan eminim ki satın almış oluyorum.
Acemilik mi çok fazla denedim acemiliği üstümden attığı mı düşünüyorum ve sonuç olarak torent e zerre güvenmiyorum.Virüs riski sadece acemiler içindir!
(!)
Hocam ne kadar crack karşıtı olsamda Adobe konusunda bende kullanıyorum.Ben korsanı sadece Steamde falan olmayan oyunlarda kullanıyorum. Öbür türlü içim rahat etmiyor. 5 ay boyunca Adobeye para falan verdim yani. Allahtan artık crack kullanmayı sindirebildim Adobe konusunda .d
onun yerine direkt crackli indirmek daha mantıklı olacaktır. veya indirimde 16 tl ye falan düşüyor o zaman alabilirsinCDProjekt oyunları DRM free olduğu için cyberpunk gibi oyun dosyalarını farklı yere kopyalayıp iade etsem olurmu?