muhammednuh
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 44
- İsim
- Muhammed nuh
Merhabalar ben geçenlerde witcher 3 aldım ve yükledim. genel olarak rgp oyunlarıyla pek aram yok sadece ac valhalla oynamıştım. onuda zorla bitirmiştim şimdi ise witcher a bir şeans vermeyi düşündüm oyunu oynamadan önce witcher 1 ve 2 nin hikayesini youtubeden izlemiştim sonra withcer 3 e girdim ilk başta hikaye baya sardı ilerlemek istedim ayrıca yan görev yapmam gerektiğini biliyordum gezdim biraz 3 4 yan görev yaptım ve şaşırtıcı şekilde ilgide çekti. sonra yan görevler bitti ilk bölümdeki bende hikayeden ilerlemeye karar verdim sonra yennefer ciri yi aramaya koyulduk aklıma şuan gelmiyor ama o dünyada yan görev yapmaya çalıştım fakat levelim yetmiyrdu. bende ilk bölüme dönüp level kasmayı düşündüm gittim ve kasmaya çalıştım yan etkinlikleri falan yapmaya çalıştım ama aşırııı sıktı. bilmiyorum birtek banamı öyle geliyor ama muhteşem bir hikayenin içinde bulunduğum dündaya gidipte etrafta dolaşıp aynı yaratıkları defalarca kesmek birtek banamı sıkıcı geliyor anlamadım. oyunun oynanışı fln sevdim ama hikyede akmak istiyorum. ve tak benim levelden 15 level fazla bir görev çıkıyor sonra gidip saatlerce yaratık kesiyorum veya yan etkinlik yapıyorum. oyundan zevk almakta isyiorum. bırakmakta istemiyorum çünkü değidiğim gibi hikayesi ve oynanışını baya sevdim. witcher 3 den zevk almam için nasıl oynamam lazım yardımcı olurmusunuz?