🔥İndirim Witcher Serisi Steam

Reaksiyon skoru
75
Merhabalar,Steam Yaz İndirimleri Kapsamında Muhtemeldir Ki Witcher 3 Ve Serinin Diğer Oyunları İndirime Girecektir.
Satın Almayı Düşünüyorum Ancak Kimi "Diğer 2 Oyunu Oynamadan Sakın 3. Oyunu Oynama" Kimisi Önce İlk 2 Oyunun Özetini Oku Sonra 3'ü Oyna Geç Diyor.
Sadece 3. Oyunu Oynarsam Hikayede Aşırı Bir Boşluk Oluşur Mu ?

Sanmam.

Minumum 2. oyundan başlasan iyi olur çünkü 2. oyunda verdiğin bazı kararlar eğer sen istersen 3. oyunun ilerleyişine etki ediyor.

Merhabalar,Steam Yaz İndirimleri Kapsamında Muhtemeldir Ki Witcher 3 Ve Serinin Diğer Oyunları İndirime Girecektir.
Satın Almayı Düşünüyorum Ancak Kimi "Diğer 2 Oyunu Oynamadan Sakın 3. Oyunu Oynama" Kimisi Önce İlk 2 Oyunun Özetini Oku Sonra 3'ü Oyna Geç Diyor.
Oluşmaz özetini okusanda yeter ama witcher 2 kesinlikle oynanması gereken bir oyun

1.oyun şu anda oynanmaz 2 ve 3 oynayın oynayacaksanız.

2 yi oynamanızı tavsiye ederim hala güzel oyun, eksikleri var tabii, fakat alışıyorsunuz.

D-Dostum İlk oyun tam bir facia bana göre hikaye haricinde onu'Da videolu ve yazılı olarak öğrendim ikinci oyun witcher 3 oynadıktan sonra çok şey geldi hani sarmadı onunda hikayesini videolu ve yazılı olarak öğrendim ve witcher 3'e devam ettim aslında ben bu oyunların hikayesine bakmadan direk witcher 3 girmiştim 300 saat felan bazı karakterler geçmiş hakkında konuştuğunda biraz anlamamıştım ama keyifliydi sonrasın'da merak edip öğrenince bir kez daha bitirdim ve 2x keyif aldım. oynamak istemiyorsan hikayeyi yazılı ve videolu olarak göz geçir benim gibi + olarak birde kitaplara sardım onun üstüne bir kez daha bitiriyorum oldumu sana x2 keyif daha :)
🥰
136510 (1).jpg

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,197,427
Üyeler
190,202
Son üye
Exo9618