🔥Wooting artık Gaming.Gen.TR de satışta🔥(ÖN SİPARİŞ)

https://www.rtings.com/keyboard/tools/table/177040 sonuçlar ortada, MonsGeek FUN60 Ultra, MCHOSE Ace 60 Pro arasında latency olarak fark yok, Kasa açısından da, fiyat farkına göre aşırı bir fark yok. Wooting de Switch’in analog çıkış özelliği var, ancak bu her oyunda çalışmıyor oyunun bunu desteklemesi gerekiyor. Ayrıca Fun60 Ultra da MagMech özelliği ile manyetik ve mekanik switchler birlikte kullanılabilir.
Gidip 11k ya almaya gerek yok yani aşırı gereksiz fiyat

Arada ki fiyat farkına direkt sesi olmayan switch alırsın sessiz bir şey istiyorsan iade değişim istediysen ve yapmadıysalar firma suçlu bu durumda ben akko ag one almıştım çift tıklama problemi vardı direkt iade aldılar m1 v5 e alışamamıştım usb dongle için yeri yok diye iade etmiştim sonra gx87 max aldım sürekli bağlantıyı kesip tekrar bağlanıyordu değişim isteyecektim m1 v5 indirime gelince iade istedim m1 v5 aldım çift tıklama yapıyordu elimde bolca switch olduğu için sorum etmedim ama alt kapak ile üst kapak tam oturmuyordu değişim istedim şuan sorunsuz kullanıyorum bende biraz bahtsızlık var
Anladım Reis senin onerin yukari da yazdığın 2 klavye dimi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arada ki fiyat farkına direkt sesi olmayan switch alırsın sessiz bir şey istiyorsan iade değişim istediysen ve yapmadıysalar firma suçlu bu durumda ben akko ag one almıştım çift tıklama problemi vardı direkt iade aldılar m1 v5 e alışamamıştım usb dongle için yeri yok diye iade etmiştim sonra gx87 max aldım sürekli bağlantıyı kesip tekrar bağlanıyordu değişim isteyecektim m1 v5 indirime gelince iade istedim m1 v5 aldım çift tıklama yapıyordu elimde bolca switch olduğu için sorum etmedim ama alt kapak ile üst kapak tam oturmuyordu değişim istedim şuan sorunsuz kullanıyorum bende biraz bahtsızlık var
Birde benim almis olduğum klavye hakkında yorum yapar misin

Anladım Reis senin onerin yukari da yazdığın 2 klavye dimi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Birde benim almis olduğum klavye hakkında yorum yapar misin
Klasik asus rezalet servis pahalı sıkıntı yaşarsan geçmiş olsun sadece üst kapak alüminyum batarya tahminimce 8k mah falan teknolojilerle verimlilik arttırılmıştır hot swap var

Reis sen klavyeden anlayan birine benziyorsun ben yeni bi tane asus aldım 6 bin liraya kablosuz klavyeye geçmek icin aldım ve az ses çıkardığı icin daha gelmedi asus rog strox scope 2 96 wireless klavye başka bir oneri de bulunabilirsen başka bir klavye alabilirim
Öyle çok anlayan birisi değilim dostum. Klavyeler ile ilgilenen çok daha bilgili arkadaşlar var.

wooting 80he daha önce kullandım kesinlikle bu fiyatları hatta yarısını bile etmez.

çok daha düşük fiyatlara bundan çok daha iyi switchleri olan aluminyum kasa klavyeler var.

%60 kasa isteyen bunu alsın gateron jade pro switch var ve wooting gibi dandik plastik değil aluminyum kasa.

%80 isteyen de buna bakabilir benzer şekilde jade pro ve aluminyum kasa

3000 TL ye + olarak ne alıyoruz ?
Kiradan ve vergiden payına düşeni + kar ödüyorsun. Fiyatlar normal demiyorum ancak bu firmalar da babalarının hayrına satış yapmıyor değil mi

yanlış anlamayında profesyonel oyuncu değilseniz bu iş üzerinden geçiminizi sağlamıyorsanız veya aylık 500 bin tl nin altında kazanıyorsanız klavye mouse a işlemciden fazla para ödemek saçma geliyor

Kiradan ve vergiden payına düşeni + kar ödüyorsun. Fiyatlar normal demiyorum ancak bu firmalar da babalarının hayrına satış yapmıyor değil mi
Dostum 2000 TL olan klavyelerde kira ve vergiyi cebinden mi ödüyor o zaman ? Nasıl bir mantık bu. 3000 TL mi kazanacak bu klavyeden. Verdiğim örneği bile anlamamışsın.

Basitçe şöyle anlatayım yukarda konuda bir sürü benzer klavye örnekleri verdi arkadaşlar. Mesela 2000 TL lik MCHOSE manyetik klavyeden yola çıkalım. Ben sadece gelişi güzel wootingin sadece kasasına 2000 TL örneğini verdim. MCHOSE klavyenin tamamı 2000 TL ve bu klavyeden kar elde ediyorlar. Bu açıdan bak. Özellikler aynı malzemesi neredeyse aynı ve bir üretici o kasanın üretimine gerçekten 2000 TL veriyorsa ben o kasayı üretebilirim. Makinasını baştan kurar o işe girerim. Gerçekten o para veriliyorsa. O kasanın üretimi 5 doları geçmiyordur bu arada. 5 bile fazlada neyse.

1757487323433.webp

yağ seti bile havitin klavyelerinden pahalı :D

Klasik asus rezalet servis pahalı sıkıntı yaşarsan geçmiş olsun sadece üst kapak alüminyum batarya tahminimce 8k mah falan teknolojilerle verimlilik arttırılmıştır hot swap var
Üstadım emeğine sağlık desteğin icin ayrıca teşekkür ederim bilek destekli ve tuş takımı ile birlikte önerin bana ne olur hersey icin cok teşekkürler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,287
Üyeler
184,292
Son üye
wienzz
Geri