🔥Wooting artık Gaming.Gen.TR de satışta🔥(ÖN SİPARİŞ)

Üstadım emeğine sağlık desteğin icin ayrıca teşekkür ederim bilek destekli ve tuş takımı ile birlikte önerin bana ne olur hersey icin cok teşekkürler
Bilek destekli pek model yok harici olarak almanız daha iyi olur

apple klavye şubesimi la bu fiyatlar ney

he+ olan 175 dolar satıyor zaten vergi dolayı yapacak bişi yok uygun satıyor. zengin değilsen bunu alacağına ace68 alın daha iyi

Ekran Resmi 2025-09-10 13.49.40.webp

siteyi takip ediyorum 1 2 haftadir surekli zirt pirt fiyatlarla oynuyorlar, zaten gereksiz pahali.

bunun yerine size baska daha iyi bir alternatif onerecegim beyler. glocalzone uygulamasindan istediginiz ulkeden istediginiz urunu ilana koyuyorsunuz sectiginiz ulkelere seyahet edip geri donebilecek olan bir arkadasimiz varsa o ilani seciyor ve sizin icin ulkenize getiriyor. fiyatlar burada daha cok hesapli. sirf piyasa da baska satan yok diye bu kadar yuksek fiyatlara bir klavyeye vermeye gerek yok. illa alacaksaniz bu uygulamadan alin.

Ekler

• 1000012702.webp
    1000012702.webp
    46.3 KB · Hit: 30
Bilgisayar parçaları inanın aslında çok uygun sadece Kullanıcılarda para olmadığı için yüksek geliyor geçenlerde bir ortama girdim ayakkabı çanta kolye saat gibi parçalara 100-200k veren insanlar var bunları görünce çerez parası gibi geliyor :)

1758943186665.webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,733
Üyeler
184,343
Son üye
boraannnnn
Geri