Merhaba. Yapacağım web sitesi için 80$ 'lık bir tema beğendim. Bu temayı warez olarak yükleyip biraz kurcalamak, daha sonra ihtiyacımı karşılarsa satın almak istiyorum. Nasıl güvenli bir şekilde bu işlemi yapabilirim ?
Local host'ta dene siteyi yayınlamadan.Merhaba. Yapacağım web sitesi için 80$ 'lık bir tema beğendim. Bu temayı warez olarak yükleyip biraz kurcalamak, daha sonra ihtiyacımı karşılarsa satın almak istiyorum. Nasıl güvenli bir şekilde bu işlemi yapabilirim ?
Bu bilgiyi vermeden önce kullanılacak temayı analiz ettiniz mi? Kullanılan tema LocalHost üzerindeyken binlerce kişiye afaki mailler atarsa bunu nasıl önleyeceksiniz? İllegal sitelere giyip üyelik oluştursa nasıl önüne geçeceksiniz. Verdiğiniz bu fikrin sonucunda kişi zarar görürse ne olacak.Local host'ta dene siteyi yayınlamadan.
Anladım. Peki nasıl bir çözüm önerirsiniz? Dökümantasyona bakmak dışında bir alternatifim kalmıyor sanırım. Satın alıp beğenmezsem iade süreci için vaktim yok.Warez tema kesinlikle kullanmayın. Kullanacağınız tema direk sunucuya zarar verebilir ki bu daha önceden başımıza geldi. Sunucu sahibi size dava açabilir başınız ağrır.
Bir çok kişi Warez temaları total virus gibi sitelerden kontrol ediyor bu sağlam diyerek geçiyor işin aslı malesef ki kodlamada bitiyor. Erişim için kaynak kodu bırakıyorlar.
Bir de şunu düşünün 80$ a satılan bir temayı vatandaş size bedavaya versin.
LocalHost üzerinden nasıl binlerce kişiye mail atsın mail sunucusu mu kuruluyor durduk yere?Bu bilgiyi vermeden önce kullanılacak temayı analiz ettiniz mi? Kullanılan tema LocalHost üzerindeyken binlerce kişiye afaki mailler atarsa bunu nasıl önleyeceksiniz? İllegal sitelere giyip üyelik oluştursa nasıl önüne geçeceksiniz. Verdiğiniz bu fikrin sonucunda kişi zarar görürse ne olacak.
Töbel ve Lucent isimli temalara bakacağım.Nasıl ve ne şekilde yaptığının detayını tam bilmiyorum ama bizzat o durumu ben yaşadım. @Latent Siz nasıl bir tema ile ilgileniyorsunuz bana temanın adını gönderin belki o kadar ücret vermenize gerek kalmadan alternatif bir şey ayarlayabilirim.
Alıntıyı görüntüle
Vermiş olduğunuz iki tema da E-ticaret (WooComerce) destekli temalardı. O yüzden öneriyi bende hem kurumsal hem de satış olarak kullanabileceğiniz bir tema önerisinde bulundum. Eğer ki satış yapılmayacaksa bu tema da yapılacak 2 işlem var birincisi Woocomerde eklentisini silmek, 2. si ise home 1 üzerinden konuşuyorum ana sayfada bulunan LATEST PRODUCTS yazan bölümü silip about us bölümündeki what we do bölümünü oraya entegre etmek.akkımızda, iletişim gibi klasik alanlar ve ürün galerisi şeklinde. Şık ve kendini gösteren bir temaya ihtiyacım var. O