Valla sana şöyle örnek vereyim bizim okulda ki hocamız sırf bu oyunu çok sevdiği ve oynadığı ilk oyun olduğu için arabasını satıp gaming laptop almıştı.WoW Başlamayı düşünüyorum Sizce oynanırmı Bildigimiz Üzere Baya eski Oyun Millet Uçmuştur die düşünüyorum Mmorpg Olduğu için Yoksa yeni cıkıcak MMorpg beklemeliyim teşekürler
Oynayın keyifli zaman geçirirsinizWoW Başlamayı düşünüyorum Sizce oynanırmı Bildigimiz Üzere Baya eski Oyun Millet Uçmuştur die düşünüyorum Mmorpg Olduğu için Yoksa yeni cıkıcak MMorpg beklemeliyim teşekürler
Nasıl olsa yalancıyı...Valla sana şöyle örnek vereyim bizim okulda ki hocamız sırf bu oyunu çok sevdiği ve oynadığı ilk oyun olduğu için arabasını satıp gaming laptop almıştı.
La bu oyun deilki sanalın real dünyası çok acayipWoW Başlamayı düşünüyorum Sizce oynanırmı Bildigimiz Üzere Baya eski Oyun Millet Uçmuştur die düşünüyorum Mmorpg Olduğu için Yoksa yeni cıkıcak MMorpg beklemeliyim teşekürler
Yalan atıyorsam tüm cümle alem-i kainatNasıl olsa yalancıyı...
MMORPG sakın deneme Metin2 oynuyorum 6 yıldır bırakacam haylada bırakmadım farklı oyunlara yönel kesinlikle önerim budur sanaWoW Başlamayı düşünüyorum Sizce oynanırmı Bildigimiz Üzere Baya eski Oyun Millet Uçmuştur die düşünüyorum Mmorpg Olduğu için Yoksa yeni cıkıcak MMorpg beklemeliyim teşekürler
Katılıyorum gerçekde olmadığı kadar orda aktifimLa bu oyun deilki sanalın real dünyası çok acayip
mmorpg oyunlarda bçyle şeyler yaygındır dostum. Knight online özellikle bunun en üst seviyesidir. 200.000 tl nin üstünde değeri olan hesaplarmı dersin arabasını satıp item alanlarmı dersin veya tam tersi item satıp araba alanlar ohoo say say bitmez. KO da bir asas oyuncusunun aylık masrafı 500-600 tldir en azNasıl olsa yalancıyı...
Tamam inandım.Yalan atıyorsam tüm cümle alem-i kainat