Wraith bayram indiriminde klavye önerisi

K3R1M

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
189
Bütçe
2500
Bu ürünler gözüme çarptı özellikle Türkçe tuş takımı. Malum TR klavye bulunmuyor, klavye değiştirsem bile ondan ona sürekli kullanırım diye düşünüyorum, fiyatı biraz fazla geldi ama ömürlük gibi. Klavye olarak şu an Ajazz ATK680 var, F tuşları yok ve çift basma yapıyor pek memnun değilim. Sessiz ve nispeten tok Switch seviyorum. İyzico ilk ödeme 500tl kampanyam var. Klavyelerden hangisini önerirsiniz? Ya da farklı bir marka model önerebilecek var mı?

Wraith Çift Enjeksiyonlu PBT Türkçe Tuş Takımı

VGN A75 Klavye (Manyetik Switch / HE)
VGN V87 Mekanik Klavye
Dark Project ALU87A Mekanik Klavye

Parolapara uygulamasından üyelik oluşturun 400 lira cashback alın hocam. Bir de sanırsam %10 iyzicoda ödeme vardı.

Bu ürünler gözüme çarptı özellikle Türkçe tuş takımı. Malum TR klavye bulunmuyor, klavye değiştirsem bile ondan ona sürekli kullanırım diye düşünüyorum, fiyatı biraz fazla geldi ama ömürlük gibi. Klavye olarak şu an Ajazz ATK680 var, F tuşları yok ve çift basma yapıyor pek memnun değilim. Sessiz ve nispeten tok Switch seviyorum. İyzico ilk ödeme 500tl kampanyam var. Klavyelerden hangisini önerirsiniz? Ya da farklı bir marka model önerebilecek var mı?

Wraith Çift Enjeksiyonlu PBT Türkçe Tuş Takımı

VGN A75 Klavye (Manyetik Switch / HE)
VGN V87 Mekanik Klavye
Dark Project ALU87A Mekanik Klavye
Ulugame’de X85 Pro var, Parolapara 400 TL ve İyzico ilk ödeme 500 TL + İyzico %25 Yaz kampanyası ile birlikte 1399TL’ye geliyor.

Son düzenleme:
Ulugame’de X85 Pro var, Parolapara 400 TL ve İyzico ilk ödeme 500 TL + İyzico %25 Yaz kampanyası ile birlikte 1399TL’ye geliyor.
bayağı uyguna geliyor hocam. iyi duruyor. switchleri nasıl bilginiz var mı? ilk ödeme 500tl de ulugamesi göremedim ben

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,484
Üyeler
183,126
Son üye
tyln
Geri