Öneri Wraith Esports Ürünler Hakkında

YusufG06

80+
Reaksiyon skoru
73
Merhabalar, şu aralar her yerde her yerde kulaklık olsun mouse olsun bu sitenin ürünleri öneriliyor uzun süre bu ürünleri kullanmış olan var mı kaliteleri nasıl ATK neptune n9 hoşuma gitti ama güvenemedim yardımcı olur musunuz

üründen ürüne değişir ama şuana kadar büyük sıkıntı yaşayan görmedim yaptıkları şey yurtdışında popüler olan f/p veya güzel diye adlandırılan markaların ürünlerini trye getirmek .

Site güvenilir, kargoları falan ışık hızında. O konuda yamukları olmaz. Ama İade politikaları biraz katı. Kulaklık ve Mouse gibi ürünlerde hijyen bahanesiyle kutusu açılan ürünü kolay kolay iade almıyorlar. Yani Alayım, beğenmezsem iade ederim kafasıyla yaklaşma, elinde kalır.

Siteden 3-4 tane ürün aldım. Wraith Spirit of Aim speed yüzey mouse padini öneririm. ATK Mercury önermem, hem ağır hem de üst malzemesi kaliteli değil, 1.5 ay sonra çatladı. ATK Neptune N9 omurgasını başka kulaklıklarda gördüm, Mercury sorunları yaşatcağını sanmıyorum.

İade kuralları katıdan çok halen bavulcu firma (fason üretmiyorlar, kaliteli markalarla anlaşıp yerele getiriyorlar) seviyesindeler. İşi ne zaman iadeden zarar edecek kadar büyütürler muamma. Bence ürün tercihlerinde yeni yeni uygun fiyatlı şeyler getirmeye başladılar. Gamingen, Ulu Games, Beast espor gibi siteler atak yapmasa ₺4-5K başlayan ve küçük bir azınlığa satılan ürünler getirerek bavulculuğa devam ederlerdi gibi geliyor. Neyse kendi ürünlerinde de ortasını bulmaya çalışıyorlar.

İade politikasına katı diyorlar da adamlarda haklı, bu ülkede amazon dahi iade politikasını değişti. Bizim millet hiç kendisine bakmıyor. Önce bi aynada kendimize bakmamız lazım. Adamlar haklı ben de olsam almam iade. Linçleyen olur şimdi forumda ama durum bu. Dünya devine bile iade politikası değiştirttik millet olarak.

İade politikasına katı diyorlar da adamlarda haklı, bu ülkede amazon dahi iade politikasını değişti. Bizim millet hiç kendisine bakmıyor. Önce bi aynada kendimize bakmamız lazım. Adamlar haklı ben de olsam almam iade. Linçleyen olur şimdi forumda ama durum bu. Dünya devine bile iade politikası değiştirttik millet olarak.
Amazon değişmedi. O konuda Recep Baltaş, rastgele bir Twitter kullanıcısının yorumuna göre yazdı. Eğer suistimal etmiyorsanız Amazon halen iade konusunda hiçbir şey sormuyor ve sorun yaratmıyor.

Ayrıca insanların bu siteleri isteme nedenleri taksit ve bir sorun yaşarlarsa, bu siteler markalarına zarar gelme ihtimalinden dolayı iade vb. daha sıcak bakıyor. Harici siteler maalesef marka gücü önemini pek umursamıyorlar. Hatta çoğu 1-2 yıl sonra başka marka adıyla yeni site açarım kafasında oluyorlar.

Merhabalar, şu aralar her yerde her yerde kulaklık olsun mouse olsun bu sitenin ürünleri öneriliyor uzun süre bu ürünleri kullanmış olan var mı kaliteleri nasıl ATK neptune n9 hoşuma gitti ama güvenemedim yardımcı olur musunuz
Kendi ürünlerini değil ama Fantech Helios 1khz mousu kullanıyorum memnunum şahsi olarak

Amazon değişmedi. O konuda Recep Baltaş, rastgele bir Twitter kullanıcısının yorumuna göre yazdı. Eğer suistimal etmiyorsanız Amazon halen iade konusunda hiçbir şey sormuyor ve sorun yaratmıyor.

Ayrıca insanların bu siteleri isteme nedenleri taksit ve bir sorun yaşarlarsa, bu siteler markalarına zarar gelme ihtimalinden dolayı iade vb. daha sıcak bakıyor. Harici siteler maalesef marka gücü önemini pek umursamıyorlar. Hatta çoğu 1-2 yıl sonra başka marka adıyla yeni site açarım kafasında oluyorlar.
Senin o isteme sebebi dediğin durum şöyle oluyor bir ürün aldın meblağ diyelim 2500 TL, gönderici kargoya verdi 5 desi diyelim 150 TL ödedi bunu, sana geldi sen beğenmedin vazgeçtim diye talep oluşturup iade ettin 150 TL toptelde satmadığı üründen 300 TL zarar, bunun kargo paketi maliyeti. Ürünü açtın parmak izidir vs bunalra girmiyorum bile.

Amazonun yurt dışı politikası ile Türkiyedeki politikası aynı değil. Amazon Türkiyede rakiplerine göre hala iyi ama yurtdışıdna sunduğu imkanları burada sunmuyor.

Yine şu mouse örnek vereyim geçen forumda vardı trendyol beta satıcısı üzerinden mouse almış mouseta kıl varmış parmak izi varmış. İade etti alan kişi, şimdi wrait iade aldı diyelim her üründe kıl var mı parmak izi varmı diye kontrol mu edecek?

Zaten e ticaret için kanun gelecek keyfi iadelerde alıcıya verdirilecek masraf
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada ekleme yapmak istiyorum güvenlik bandı açılmış herhangi bir ürünü ben almam gönderirlirsede iade ediyorum. Kanunen paketi açık ürün göndermek zaten iade sebebi oluyor şartsız. Kanunda çelişki ve çakışmalar var eski olduğundan dolayı. O yüzden wraith en doğrusunu yapıyor.

Geri