Amazon değişmedi. O konuda Recep Baltaş, rastgele bir Twitter kullanıcısının yorumuna göre yazdı. Eğer suistimal etmiyorsanız Amazon halen iade konusunda hiçbir şey sormuyor ve sorun yaratmıyor.İade politikasına katı diyorlar da adamlarda haklı, bu ülkede amazon dahi iade politikasını değişti. Bizim millet hiç kendisine bakmıyor. Önce bi aynada kendimize bakmamız lazım. Adamlar haklı ben de olsam almam iade. Linçleyen olur şimdi forumda ama durum bu. Dünya devine bile iade politikası değiştirttik millet olarak.
Kendi ürünlerini değil ama Fantech Helios 1khz mousu kullanıyorum memnunum şahsi olarakMerhabalar, şu aralar her yerde her yerde kulaklık olsun mouse olsun bu sitenin ürünleri öneriliyor uzun süre bu ürünleri kullanmış olan var mı kaliteleri nasıl ATK neptune n9 hoşuma gitti ama güvenemedim yardımcı olur musunuz
Senin o isteme sebebi dediğin durum şöyle oluyor bir ürün aldın meblağ diyelim 2500 TL, gönderici kargoya verdi 5 desi diyelim 150 TL ödedi bunu, sana geldi sen beğenmedin vazgeçtim diye talep oluşturup iade ettin 150 TL toptelde satmadığı üründen 300 TL zarar, bunun kargo paketi maliyeti. Ürünü açtın parmak izidir vs bunalra girmiyorum bile.Amazon değişmedi. O konuda Recep Baltaş, rastgele bir Twitter kullanıcısının yorumuna göre yazdı. Eğer suistimal etmiyorsanız Amazon halen iade konusunda hiçbir şey sormuyor ve sorun yaratmıyor.
Ayrıca insanların bu siteleri isteme nedenleri taksit ve bir sorun yaşarlarsa, bu siteler markalarına zarar gelme ihtimalinden dolayı iade vb. daha sıcak bakıyor. Harici siteler maalesef marka gücü önemini pek umursamıyorlar. Hatta çoğu 1-2 yıl sonra başka marka adıyla yeni site açarım kafasında oluyorlar.
Bu arada ekleme yapmak istiyorum güvenlik bandı açılmış herhangi bir ürünü ben almam gönderirlirsede iade ediyorum. Kanunen paketi açık ürün göndermek zaten iade sebebi oluyor şartsız. Kanunda çelişki ve çakışmalar var eski olduğundan dolayı. O yüzden wraith en doğrusunu yapıyor.Amazon değişmedi. O konuda Recep Baltaş, rastgele bir Twitter kullanıcısının yorumuna göre yazdı. Eğer suistimal etmiyorsanız Amazon halen iade konusunda hiçbir şey sormuyor ve sorun yaratmıyor.
Ayrıca insanların bu siteleri isteme nedenleri taksit ve bir sorun yaşarlarsa, bu siteler markalarına zarar gelme ihtimalinden dolayı iade vb. daha sıcak bakıyor. Harici siteler maalesef marka gücü önemini pek umursamıyorlar. Hatta çoğu 1-2 yıl sonra başka marka adıyla yeni site açarım kafasında oluyorlar.