Gurkanpiro
80+ Platinum
zaten fabrikasal sorun oldumu alıyorlar o konuda sıkıntı etmıyorlarKutuyu açtın kırık, eksik veya bozuk çıktıysa garantiyle uğraşmak istemezsin.
zaten fabrikasal sorun oldumu alıyorlar o konuda sıkıntı etmıyorlarKutuyu açtın kırık, eksik veya bozuk çıktıysa garantiyle uğraşmak istemezsin.
Y nasıl da saçmalıyorsunuz. 14 gün iade hakkı sadece beğenmediğin ürünü iade etmek için değildir. Yukarıya sebeplerini yazdım.Yani zorlamaya gerek yok. İade muhabbetinden satın almayacağım diyen arkadaşlar ürünü iade etmek için alıyor sanırım. Sonuçta iade etmeyeceği bir ürünü alınacaksa iade hakkının olup olmaması önemli değil. Ürün arızalıysa zaten adamlar garanti sunuyor yani birebir değişim ya da tamirini yapıyor. Ben bir sürü şey aldım wraith üzerinden garantiye yolladığım ürünler de oldu bir sorun yaşamadım hiç.
Eksik veya kırık olduğunu kanıtlaman gerek zaten kutuyu videoyla açtıysan sorun niye çıkarsınlar. Adamlar sebepsiz iadelerin önüne geçmek istiyor sadece. Haklılar demiyorum ben farkındaysan sadece onlar tarafından bakınca onlar haklı tüketici tarafından bakınca da tüketici haklı oluyor.Kutuyu açtın kırık, eksik veya bozuk çıktıysa garantiyle uğraşmak istemezsin.
Dostum sen nereden ne alırsan al ürün kırık veya eksik geldiğini ispat etmen gerek. Ya kargo tutanağı alacaksın ya da kutu açılışı video çekeceksin. Bu sebeplerden biri varsa sana yardımcı olup birebir değişime kadar götürürler işi tabi ki.Y nasıl da saçmalıyorsunuz. 14 gün iade hakkı sadece beğenmediğin ürünü iade etmek için değildir. Yukarıya sebeplerini yazdım.
Biliyoruz o garantileri biz. Yanından geçerken hafiften yellensen kullanıcı hatası oluyor. Hoşuna giden alsın, ben karışmam. Ancak bırak da garanti riskini alabileyim. %30-40 altına alayım, onun riskine ben razıyım. Seçme şansım olsun. Adamlar bunun üreticisi değil. Elin taşıyla elin kuşunu vuruyor. Bizi bu firmalara mecbur kılanlar utansın, ne diyeyim.Garanti veriyor zaten. İade muhabbetinde haklı olan taraf olduğu gibi haksız olan taraf da var. 14 gün iade almama hakkı yok THH başvurusu ile iade almaya zorlayabilirsiniz. Ancak şunu da söylemek lazım adamlar iade almıyoruz demiyor kutuyu açıp kullanırsan iade yok diyor. Ben burada satıcıyı da haklı görüyorum ama dediğim gibi iade alınmazsa THH başvurulabilir.
Senin YD'den aldığın üründe garanti namına bir şey yok. Burada adam sana 2 yıl garanti veriyor.
Başka ülkelerde nasıl oluyor ona bakın. Orda mümkünse burda da mümkün. Hatta tr de satıcıların kar marjı daha yüksek. Başka ülkelerde zarar mı ediyor işletmeler? Hayır. Demek ki mümkünmüş. Ve haklarınız da aşırı değil. Aldın klavyeyi baktın fotoğrafkinden farklı bir renk tonu var. İade edebilmen lazım.Dostum sen nereden ne alırsan al ürün kırık veya eksik geldiğini ispat etmen gerek. Ya kargo tutanağı alacaksın ya da kutu açılışı video çekeceksin. Bu sebeplerden biri varsa sana yardımcı olup birebir değişime kadar götürürler işi tabi ki.
Yani hocam biraz boş muhabbete çevirdiniz. Başka ülkeler de yaşamıyoruz maalesef ki. Satıcının kar marjı ne kadar ben sen bilemeyiz aldığı fiyat masrafları vs. değişken sonuçta.[
Başka ülkelerde nasıl oluyor ona bakın. Orda mümkünse burda da mümkün. Hatta tr de satıcıların kar marjı daha yüksek. Başka ülkelerde zarar mı ediyor işletmeler? Hayır. Demek ki mümkünmüş. Ve haklarınız da aşırı değil. Aldın klavyeyi baktın fotoğrafkinden farklı bir renk tonu var. İade edebilmen lazım.
Valla hocam wraith üzerinden aldığım lamzu atlantis mousem vardı bir kere sol tuşu bozuldu bir kere de scrol tuşunu ben kırmıştım ona rağmen garanti kapsamında tamirini yaptılar. Şu ana kadar wraith garantisi konusunda bir sorun yaşamadım. Tabi ki herkesin kendi seçimi almak zorunda değilsiniz. Ama bunu bize mahkum eden wraith değil yanlış yerleri suçlamayalım.Biliyoruz o garantileri biz. Yanından geçerken hafiften yellensen kullanıcı hatası oluyor. Hoşuna giden alsın, ben karışmam. Ancak bırak da garanti riskini alabileyim. %30-40 altına alayım, onun riskine ben razıyım. Seçme şansım olsun. Adamlar bunun üreticisi değil. Elin taşıyla elin kuşunu vuruyor. Bizi bu firmalara mecbur kılanlar utansın, ne diyeyim.
Kaça sattınmadlions nano68 kullanmış birisi olarak hiç beğenmediğimi hatta 5dk önce sattığımı belirtmek isterim