WRAITH mouse+mousepad ikilisi

MehmetB

80+
Reaksiyon skoru
37
1766649794519.webp

bu ikili alınır mı cs ve r6 için?

Alıntıyı görüntüle
Alınır mouseu bununla değiştirebilirsin https://wraithesports.com/products/rawm-es21-pro-wireless-mouse
ek olarakta ödeme kısmında Conlife indirim kodunu gir indirim geliyor bilgin olsun ( içerik üreticisi kodu. !! )
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle
Bende R6 oynuyorum mousepadden cok memnunum.

mousepad çok iyi mavisi var bende de baya memnunum

Speed yüzey belki CS için uygun olmayabilir. Spirit of Aim düzü (40x40 mavi olan) speed yüzeyi var. Şu an kullanıyorum, kolu bir tık zorlarsan yakabiliyor. Yani sleeve istiyor diyebilirim. Pro olanın renkleri farklı ve 50x50. Bu alınacaksa da Hybrid bakılabilir, ama indirimde Poron mouse padini almanı öneririm.

Bence Poron mouse padlerinden Serenity yüzeyini alın. Control ve speed ortalama olduğundan CS2 ve R6 için daha uygun diyebilirim.

Ayrıca Mirliva veya Swar kodunu girerek indirim alabilirsin. İçerik üreticisi indirimlerinde, indirim yüzdesi değişmiyor. İstediğin içerik üreticisini desteklemek için kullanabilir ve en azından kargoyu ücretsiz getirebilirsin. Mirliva ile bu siteyle tanıştığımdan onun kodunu da paylaştım.

tesekkurler. es21 pro modeli ile ace series poron modelini alacagım sanırsam. ek olarak klavye de almam gerekiyor bütcem 3bin tl,
60 klavye olması önemli ve de ilk klavyem olacak(masaüstüne yeni geçiyorum) dolayısıyla piyasaya hakim değilim bildiğiniz güzel bir model var mıdır?
radarımda suan apex9 mini var iyi midir?

cs ve r6 için alıyorsan mousepadı speed istediğine emin misin? bana göre alınmaz öncede mousepad ne kullandın?

Geri