Wraith Mouse Önerisi

Atrain00

80+
Reaksiyon skoru
10
Wraithden Leviathan V4 ayarında bir mouse almak istiyorum max 5000 TL bütçe var gibi ne kadar düşük o kadar iyi mouse öneriniz var mıydı?

wraith şart değilse mchose a7 v2 ultra öneririm.

hocam ghost nasıl sence?
yani karbon fiber kasa falan da gerek yok 5k vermeye atk x1 v2 ile aynı şey. bende metalik kırmızısı var ekstra bide w1 var. elinin boyutuna göre değişir hangisini tercih edeceğin. x1 v2 büyük bi mouse. ben w1 den daha memnunum

wraith şart değilse mchose a7 v2 ultra öneririm.
Wraith den alıyom hocam ya
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yani karbon fiber kasa falan da gerek yok 5k vermeye atk x1 v2 ile aynı şey. bende metalik kırmızısı var ekstra bide w1 var. elinin boyutuna göre değişir hangisini tercih edeceğin. x1 v2 büyük bi mouse. ben w1 den daha memnunum
hocam w1 için tahmini kargoya teslim 28 nisan diyor

Wraith den alıyom hocam ya
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam w1 için tahmini kargoya teslim 28 nisan diyor
yani bekleyecek olursan alınır. ben aldığımda freestyle olanı yoktu şuan bi onu da mı alsam diyorum ama 3 mouse abartı geliyo aynısı bide belki satabilirim diğerini ama bilmiyorum o kadar memnunum yani

yani bekleyecek olursan alınır. ben aldığımda freestyle olanı yoktu şuan bi onu da mı alsam diyorum ama 3 mouse abartı geliyo aynısı bide belki satabilirim diğerini ama bilmiyorum o kadar memnunum yani
x1 v2 için düşüncen nedir hocam?

ATK X1 V2 Ultimate

x1 v2 için düşüncen nedir hocam?
güzel mouse kaliteli baya. kutusundan çıkan skatezler kaliteli yedekleri çıkıyo. switchleri w1 e göre çok daha sessiz ama tuşlar biraz ağır hissettiriyo o hoşuma gitmedi. yan tuşları w1 e göre daha iyi. kutudan çıkan grip tapeler berbat. metalik renklerden birini al rengi çok güzel

ghost extreme nasıl ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,738
Üyeler
190,799
Son üye
alper1925
Geri