Wraith prism bağlantı / Yardım.

Amanita

Cezalı
80+ Gold
En İyi Cevap
3
Reaksiyon skoru
4,025
Merhaba 3700x ile birlikte gelen wraith prism hakkında merak ettiğim bir şey var. Şimdi normal kablosunu CPU_fan kısmına bağladık onda sorun yok. Sonra 2 tane ayrı kablo var RGB portuna bağlanan ve USB portuna bağlanan.

Soru 1= İkisini de bağlamam gerekiyor mu?

Soru 2= İkisini de bağlamasam RGB'ler yine de çalışır yoksa illaki birini bağlamak zorunda mıyım?
Teşekkürler.

RGB’lerin çalışması için ikisinden birini bağlamak zorundasınız. Benim önerim ön panel USB kablosunu takmanız. Eğer 12V 4 pinli RGB kablosunu takarsanız efektler epey sınırlı kalıyor

RGB’lerin çalışması için ikisinden birini bağlamak zorundasınız. Benim önerim ön panel USB kablosunu takmanız. Eğer 12V 4 pinli RGB kablosunu takarsanız efektler epey sınırlı kalıyor
Başka bir arkadaş sadece CPU_fan bağlantısı yapılmışken rgb fanların yine de çalışıyor olabileceğinden bahsetti. Doğru mudur bu deneyen var mı hiç? Öyleyse hiç kablo olmasını istemiyorum ne rgbyi ne de usbyi takmayı düşünmüyorum :D

Merhaba 3700x ile birlikte gelen wraith prism hakkında merak ettiğim bir şey var. Şimdi normal kablosunu CPU_fan kısmına bağladık onda sorun yok. Sonra 2 tane ayrı kablo var RGB portuna bağlanan ve USB portuna bağlanan.

Soru 1= İkisini de bağlamam gerekiyor mu?

Soru 2= İkisini de bağlamasam RGB'ler yine de çalışır yoksa illaki birini bağlamak zorunda mıyım?
Teşekkürler.
Onlar bende bağlı değil ama rgb ler çalışıyor onlar rgb kontrolüne yarıyor.

Onlar bende bağlı değil ama rgb ler çalışıyor onlar rgb kontrolüne yarıyor.
Yani iki rgb kontrol için kablo da bağlı değil sadece cpu_fan bağlantısını yaptınız ve rgbler de çalışıyor değil mi kutudan çıktığı renkleri her nasılsa?

Yani iki rgb kontrol için kablo da bağlı değil sadece cpu_fan bağlantısını yaptınız ve rgbler de çalışıyor değil mi kutudan çıktığı renkleri her nasılsa?
Her renk kendi kendine dönüyor sabit renk yanmıyor sadece cpu fan bağlı

Teşekkürler.

Geri