🔥İndirim WraithEsports İyzico Kampanyası

ME:
kicking martial arts GIF.webp
:IYZICO

wraith'in ürünleri bence gereksiz pahalı

wraith'in ürünleri bence gereksiz pahalı
Şimdi ben de baktım da, evde oturup oyun oynayan insan için hele de bu ekonomide çok fahiş fiyatlar.
İnsanları alış-veriş delisi yaptı zaten bu sistem; elinde varken klavye biriktiren mi ararsın, ucuza buldu diye 3-5 mouse birden alan mı!
Bunların hepsi kapitalist düzene insanları hapsetmekten başka şey değil. İhtiyacın olanı, ihtiyacın kadar alıp, tekrar gerekene kadar birikim yapacaksın...

Şimdi ben de baktım da, evde oturup oyun oynayan insan için hele de bu ekonomide çok fahiş fiyatlar.
İnsanları alış-veriş delisi yaptı zaten bu sistem; elinde varken klavye biriktiren mi ararsın, ucuza buldu diye 3-5 mouse birden alan mı!
Bunların hepsi kapitalist düzene insanları hapsetmekten başka şey değil. İhtiyacın olanı, ihtiyacın kadar alıp, tekrar gerekene kadar birikim yapacaksın...
sözlerinize katılıyorum forumda bazen çocukları görüyorum ''abi kupon bitmeden ne alayım'' diyor, belli ki bu soruyu sorduğuna göre çok bir ihtiyaçın yok, o yüzden bir şey almanada gerek yok ama dediğinizgibi milleti alışveriş manyağı yaptılar. Site'de mouse pad e 2000 lira istiyorlar, bakıyorsun özelliği ne ? fare hızlı dönüyormuş, vay anam özelliğe bak sen, hızlı dönecek diye fare 2000 lira verecem mousepade :D

sözlerinize katılıyorum forumda bazen çocukları görüyorum ''abi kupon bitmeden ne alayım'' diyor, belli ki bu soruyu sorduğuna göre çok bir ihtiyaçın yok, o yüzden bir şey almanada gerek yok ama dediğinizgibi milleti alışveriş manyağı yaptılar. Site'de mouse pad e 2000 lira istiyorlar, bakıyorsun özelliği ne ? fare hızlı dönüyormuş, vay anam özelliğe bak sen, hızlı dönecek diye fare 2000 lira verecem mousepade :D
Kesinlikle öyle, biz zamanında toplu mousu yeri gelir mousepad olmadan kullanırdık. Maalesef yeni nesli çok iyi analiz ettikleri için paralarını nasıl alacaklarını çok iyi biliyorlar. Gerçekten bi' hedefi olan ya da farklı seviyede bi' iş yapan adam için eleştiride bulunamazsın ama oturup hileli oyunlarda vurulup, üstüne sinir stres olucam diye 2K'ya mousepad falan almam.

Bizde her zaman işimi f/p olarak ne görür, o kafa yapısı var. Benim de almam gereken parçalar var mesela ama indirim var diye bu sitelerde bulamadığım için koştur koştur gereksiz bir şey almadım.

Kesinlikle öyle, biz zamanında toplu mousu yeri gelir mousepad olmadan kullanırdık. Maalesef yeni nesli çok iyi analiz ettikleri için paralarını nasıl alacaklarını çok iyi biliyorlar. Gerçekten bi' hedefi olan ya da farklı seviyede bi' iş yapan adam için eleştiride bulunamazsın ama oturup hileli oyunlarda vurulup, üstüne sinir stres olucam diye 2K'ya mousepad falan almam.

Bizde her zaman işimi f/p olarak ne görür, o kafa yapısı var. Benim de almam gereken parçalar var mesela ama indirim var diye bu sitelerde bulamadığım için koştur koştur gereksiz bir şey almadım.
aynı şekil düşünüyoruz hocam TR'de normal bir ekonomisi olan bir genç f/p düşünmeli ilk olarak, tabii ki parayı kıymamız gereken noktalarda var ama iyizico cashback veriyor diye 2000 lira verilmez bir mousepad'e. Abdullahın videolarında kullandığı soundbar bile 800 tl mi ne.

isteyene link

aynı şekil düşünüyoruz hocam TR'de normal bir ekonomisi olan bir genç f/p düşünmeli ilk olarak, tabii ki parayı kıymamız gereken noktalarda var ama iyizico cashback veriyor diye 2000 lira verilmez bir mousepad'e. Abdullahın videolarında kullandığı soundbar bile 800 tl mi ne.

isteyene link
Yani bana göre olması gereken bu, çünkü alım gücümüz gelişmiş ülkelerdeki gibi değil.
Bugün ortalama yeni nesil bi' ekran kartı asgari ücretten fazla ve harcama kısmını düşünerek yapmak lazım, sonuçta bu alet edevatları eve gelip sürekli birileri denetlemiyor. Tabii ki insanın kendini mutlu hissedecek şeylere belli paralar harcayıp, hobilerinin olması güzel, fakat bizim ülke için biraz daha ekonomik hobilere yönelmek de faydalı olacaktır.

Bu soundbar'ı da her gördüğümde hoşuma gidiyor ama çok eskilerden kalma ama sağlam bi' 5+1 ses sistemim var, yıllardır her sistemde onu kullanıyorum. Amfi ne zaman patlar, o zaman yeni bi' şeyler bakarım. :shy:

onuda kendin araştır
senden isteyen olmadı zaten dostum, bazı arkadaşlar kendisi için araştırabiliyor, o esnada bu tip indirimler paylaşılırsa daha güzel olur. Bilgi paylaşmak güzeldir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ona bakılırsa herşeyi araştırıp edeceksek sürekli bununla uğraşıcaksak neden sıcak fırsatlar diye bir şey var? Ve neden buradasın, git araştır kendin bul indirimleri

WratihEsport iyzico indirimlerine katılmayı unutmayın. İyzico uygulamasını cep telefonunuza yükleyin ve kayıt olun, . Ödemeye basın "Conlife" kodunu kullanın bende alışverişlerimde kullanıyorum ek bir indirim alın sizi iyzicoya yönlendiricek. Daha sonrasında kayıt olduğunuz cep numaranızı girin ve satın alın, Cashback iyzico hesabınıza düşücek. iyzico ile, Şimdiden hayırlı olsun sormak istediğiniz soruları çekinmeden sorabilirsiniz.
Merhaba öncelikle teşekkürler bu konu için ben pek indirimleri takip eden biri değilim yararlı oldu.
Peki bunlara ek üstüne ilave indirim alabileceğim bir şey var mı?

Geri