🔥İndirim WraithEsports İyzico Kampanyası

Ocak somestirdan beri iyzico ilk sipariş ve aylık random % 15 20 kampanyaları var diğer kartlarla mixliyoruz ama hala her hafta yeni bir şeymiş gibi konusu açılıyor sadece kirlilik

yanlış falan değil kes sesini git kendi işinle ilgilen üzerine görev atfedilmemiş neyin boşunu yapıyorsun burda acaba? boş boş konuları kirletme sen buranın ağası mısın yasaksa moderatör siler sanane?
Sen kim oluyorsun da bana cevap veriyorsun,avukatı mısın konu sahibinin?Forum kurallarını baştan bir oku bence kavrama kapasiten yetmemiş belli ki.Senle tartışmayacağım bile.

Sen kim oluyorsun da bana cevap veriyorsun,avukatı mısın konu sahibinin?Forum kurallarını baştan bir oku bence kavrama kapasiten yetmemiş belli ki.Senle tartışmayacağım bile.
Apkli o boşuna tartışma anlamaz

Tabi
1. iyzico uygulamasını telefonuna yükle
2. kayıt ol
3. wraithten istediğin ürünü seç ve ödeme kısmına gel
4. indirim kodu kısmına conlife yazarak ek bir indirim alabilirsin bende kullanıyorum zorunlu değil ama indirim indirimdir
5. ödeme yapa bas seni iyzicoya yönlendiricek
6. kayıt olduğun cep telefon numarasını gir
7. ödeme yap
8. iyzico cüzdanına cashback düşecek
9. eğer ilk alışverişin ise 500 lira ek cashback düşer
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam iyzicoda wraith gözükmediği için çoğu kişinin bilmediğini fark ettim. Özellikle başlığa wraith yazdım zaten.
Parolpara da olur mı? Ek olarak yani

Bir de arkadaşlar kablosuz kablolu farketmez sadece fifa için kol önerisi var mı bu siteden ya da bu kampanyanın geçerli olduğu bir siteden. 10 kere sordum hiç cevap alamadım yardımcı olun lütfen.

Sorun yok be görmeyenler olabilir 🙂
İyi bir yaklaşım yapmak gerekli, aklına düşmüş bilgilendirmek istemiş
ben görmemiştim teşekkürler. tutorial yapabilirseniz daha güzel olur aslında ha gi indirimli ürünlere ek indirim sağlayıp neredeyse bedava fiyatına getiriyor görmek isterim

Parolpara da olur mı? Ek olarak yani

Bir de arkadaşlar kablosuz kablolu farketmez sadece fifa için kol önerisi var mı bu siteden ya da bu kampanyanın geçerli olduğu bir siteden. 10 kere sordum hiç cevap alamadım yardımcı olun lütfen.
Olabilir hocam + parolpara ile ek indirim alabilirsiniz. gamepad için bütçe nedir?

ben görmemiştim teşekkürler. tutorial yapabilirseniz daha güzel olur aslında ha gi indirimli ürünlere ek indirim sağlayıp neredeyse bedava fiyatına getiriyor görmek isterim
Her üründe geçerli hocam. verdiğim kod her ürüne %3 indirim veriyor.

Olabilir hocam + parolpara ile ek indirim alabilirsiniz. gamepad için bütçe nedir?

Her üründe geçerli hocam. verdiğim kod her ürüne %3 indirim veriyor.
2k ya kadar çıkarım geri ödeme alacağız ya 😂

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,099,472
Üyeler
174,882
Son üye
tossunpasaa
Geri