🔥İndirim WraithEsports İyzico Kampanyası

lortarda

80+
Reaksiyon skoru
53
WratihEsport iyzico indirimlerine katılmayı unutmayın. İyzico uygulamasını cep telefonunuza yükleyin ve kayıt olun, . Ödemeye basın "Conlife" kodunu kullanın bende alışverişlerimde kullanıyorum ek bir indirim alın sizi iyzicoya yönlendiricek. Daha sonrasında kayıt olduğunuz cep numaranızı girin ve satın alın, Cashback iyzico hesabınıza düşücek. iyzico ile, Şimdiden hayırlı olsun sormak istediğiniz soruları çekinmeden sorabilirsiniz.

WratihEsport iyzico indirimlerine katılmayı unutmayın. İyzico uygulamasını cep telefonunuza yükleyin ve kayıt olun, . Ödemeye basın "Conlife" kodunu kullanın bende alışverişlerimde kullanıyorum ek bir indirim alın sizi iyzicoya yönlendiricek. Daha sonrasında kayıt olduğunuz cep numaranızı girin ve satın alın, Cashback iyzico hesabınıza düşücek. iyzico ile, Şimdiden hayırlı olsun sormak istediğiniz soruları çekinmeden sorabilirsiniz.
Ee ne kadar veriyor ve ilk siparişe özel mi kampanyaya herkes katılabiliyor mu

kampanyanın zaten konusu var sıcak fırsatlık durumu göremiyorum

baskan adim adim anlatsan olur mu ya sureci

Bir sürü konu açıldı bunla ilgili zaten.Gereksiz açılmış.

baskan adim adim anlatsan olur mu ya sureci
Tabi
1. iyzico uygulamasını telefonuna yükle
2. kayıt ol
3. wraithten istediğin ürünü seç ve ödeme kısmına gel
4. indirim kodu kısmına conlife yazarak ek bir indirim alabilirsin bende kullanıyorum zorunlu değil ama indirim indirimdir
5. ödeme yapa bas seni iyzicoya yönlendiricek
6. kayıt olduğun cep telefon numarasını gir
7. ödeme yap
8. iyzico cüzdanına cashback düşecek
9. eğer ilk alışverişin ise 500 lira ek cashback düşer
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tamam da sıcak fırsata açılması yanlış,uzun süredir var bu iyzico kampanyaları.Az çok foruma bakan herkes biliyor.
Hocam iyzicoda wraith gözükmediği için çoğu kişinin bilmediğini fark ettim. Özellikle başlığa wraith yazdım zaten.

Uygunsuz davranış
Tamam da sıcak fırsata açılması yanlış,uzun süredir var bu iyzico kampanyaları.Az çok foruma bakan herkes biliyor.
yanlış falan değil kes sesini git kendi işinle ilgilen üzerine görev atfedilmemiş neyin boşunu yapıyorsun burda acaba? boş boş konuları kirletme sen buranın ağası mısın yasaksa moderatör siler sanane?

Konuya girmeden yeni kampanya başlamış sandım 1 aydır olan iyzicoymuş :D

Tabi
1. iyzico uygulamasını telefonuna yükle
2. kayıt ol
3. wraithten istediğin ürünü seç ve ödeme kısmına gel
4. indirim kodu kısmına conlife yazarak ek bir indirim alabilirsin bende kullanıyorum zorunlu değil ama indirim indirimdir
5. ödeme yapa bas seni iyzicoya yönlendiricek
6. kayıt olduğun cep telefon numarasını gir
7. ödeme yap
8. iyzico cüzdanına cashback düşecek
9. eğer ilk alışverişin ise 500 lira ek cashback düşer
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam iyzicoda wraith gözükmediği için çoğu kişinin bilmediğini fark ettim. Özellikle başlığa wraith yazdım zaten.
9da iyzico ilk alisverisi mi wraith ilk alışverişi mi

yanlış falan değil kes sesini git kendi işinle ilgilen üzerine görev atfedilmemiş neyin boşunu yapıyorsun burda acaba? boş boş konuları kirletme sen buranın ağası mısın yasaksa moderatör siler sanane?
Ben avon için konu açayım arkadaş dyson başkası decathlon için konu açsın o zaman sıcak fırsatları kirletelim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,099,908
Üyeler
174,940
Son üye
adanalioyuncu
Geri