❌İndirim Bitti! WraithEsports Kış indirimleri

Wraith personeli falan mısın hocam konuyu hortlatmak için elinden geleni yapıyorsun, aynı emojiyi dün de atmıştın ellagam
Wraithin direk sahibiyim. :D şaka tabii, belki bazı kişilerin beklediği ürünlerde indirim vardır ama görmemiştir diye indirim bitene kadar konuyu yükseltiyorum sadece. Sürekli emoji göndermiyorum.

Wraithin direk sahibiyim. :D şaka tabii, belki bazı kişilerin beklediği ürünlerde indirim vardır ama görmemiştir diye indirim bitene kadar konuyu yükseltiyorum sadece. Sürekli emoji göndermiyorum.
sen sanırım bir yayıncının yancısı falansın yada siteyle ortaklık vs var :D her yerde sen çıkıyorsun ve paylaştığın kod aynı hep

sen sanırım bir yayıncının yancısı falansın yada siteyle ortaklık vs var :D her yerde sen çıkıyorsun ve paylaştığın kod aynı hep
Ben ekipmanlarla kafayı bozmuş, bütün ürünleri denemek isteyen bir deliyim :D kimseyle bir bağlantım yok. Paylaştığım kod Tiktok/İnstagramda severek izlediğim bir içerik üreticisi. İnsanlara öneri yaparken bir nebze indirim olsun diye paylaşıyorum. Şuan Reelsi açsam zaten önüme 10 tane farklı kod çıkıyor, sürekli farklı farklı önermektense bir tanesini önerip indirim indirimdir diyerek öneriyorum.

Geri