yorgun_1adam
80+
- Reaksiyon skoru
- 5
Crack dosyası eksik hocam genellikle setup dosyasının içinde ayrı şekilde oluyor onu oyunun kurulu olduğu klasöre atıyorsunThe last of us 1i crack indirmiştim ama kurulumdan sonra steamde lisans yok hatası alıyorum. acaba çözebilen varsa yardım edebilir mi? Windows defenderi kapatmama rağmen bir şey değişmedi.
ne yapabilirim?Crack dosyası eksik hocam
Crack varmı indirdiğiniz rarda dosyada ben pek önermiyorum crack ancak size tavsiyem paylaşımlı alıp oynamqkThe last of us 1i crack indirmiştim ama kurulumdan sonra steamde lisans yok hatası alıyorum. acaba çözebilen varsa yardım edebilir mi? Windows defenderi kapatmama rağmen bir şey değişmedi.
oyunu birlikte alabileceğim arkadaşım yokCrack varmı indirdiğiniz rarda dosyada ben pek önermiyorum crack ancak size tavsiyem paylaşımlı alıp oynamqk
bunun tamamlığını nasıl sağlayabilirim?dosyayı bulabilirsen oyunun kurulu olduğu yere atman lazım yoksa tek çare satın almak
Öyle değil hocam 25tl alıyorsunuz steam offline modda oynuyorsunuz ben hep öyle alıyorum tek bir satıcıdan hesap guardlı oluyor çalıntı olmuyoroyunu birlikte alabileceğim arkadaşım yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bunun tamamlığını nasıl sağlayabilirim?
nereden alabilirimÖyle değil hocam 25tl alıyorsunuz steam offline modda oynuyorsunuz ben hep öyle alıyorum tek bir satıcıdan hesap guardlı oluyor çalıntı olmuyor
nereden alabilirim