Neler Yeni

X296358.dat nedir? Bilgisayarımda mining mi yapılıyor?

kyloitch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
835
İsim
Rüveyda Akın
Kaynak İzleyicisinde internetimi kullanan uygulamalar arasında böyle bir şey gördüm. Bu nedir? Bilgisi olan var mı? Cloudflare WARP uygulaması indirmiştim, bilgisayarımda mining mi yapıyorlarmış?

a.png

sontoxic

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
232
İsim
Semih
Instagram
son.toxic
muhtemelen evet çünkü p14.2miners.com sitesinin amacı bu tür işler

kyloitch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
835
İsim
Rüveyda Akın
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

sontoxic

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
232
İsim
Semih
Instagram
son.toxic
Nasıl silicem bunu?

1.1.1.1 diye geçen uygulama herkes tarafından kullanılan bi tür internette gizlilik uygulaması. Discord'a falan girmek için indirmiştim. Herkesin bilgisayarında mining mi yapıyorlarmış?
bende kullandım fakat böyle bir durum yaşamadım farklı bir etkenden dolayı da olmuş olabilir

sontoxic

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
232
İsim
Semih
Instagram
son.toxic
Başka bir yolu var mı? Kaspersky'i indiriyorum şuan inene kadar yapardım
virüs taraması programları ile sonuçlara bakmadan bir şey diyemeyiz windows defendar bu konularda yetersiz kalıyor bu yüzden beklemekten başka çare yok

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,597
İsim
Cengiz
Nasıl silicem bunu?

1.1.1.1 diye geçen uygulama herkes tarafından kullanılan bi tür internette gizlilik uygulaması. Discord'a falan girmek için indirmiştim. Herkesin bilgisayarında mining mi yapıyorlarmış?
Dün Benim Yerel Ağ Sızmış Bu 1.1.1.1 Açık Olmamasına Rağmen Hata Veriyordu Oyunlarda Denetim Masasında Gördüm Sildim Bence Kullanmayın

Ldrago

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Salih
Kaynak İzleyicisinde internetimi kullanan uygulamalar arasında böyle bir şey gördüm. Bu nedir? Bilgisi olan var mı? Cloudflare WARP uygulaması indirmiştim, bilgisayarımda mining mi yapıyorlarmış?

Alıntıyı görüntüle
Yanlış siteden mi indirdiniz acaba warp ve 1.1.1.1 adında birçok site çıkıyor çünkü ben de zamanında bakarken farketmiştim durumu forumlardan orijinal linki bulup indirmiştim garanti olsun diye

Top Bottom