- Reaksiyon skoru
- 70
Arkadaşlar x3440 alıp overclock yapmayı düşünüyorum ve işlemci soğutucu olarak ne almalıyım pek bir fikrim yok güçlü soğutan ve sessiz fiyat performans bir soğutucu önerir misiniz rica etsem
Dostum fiyat performans dedim ben amaArctic Freezer 34 öneririm.
max 200 olursa sevinirimAma bu da kendi fiyat bandına göre fiyat performans, bu yüzden bu tür konularda fiyat performans demek yerine bütçe belirtmekte fayda var. Fiyat performans her bütçede var.
Tam olarak bütçe nedir ?
Bir arkadaşım almıştı, göründüğü kadar iyi soğutmuyor.Kardeş h.o
x5460 için f/p olarak Ramtech x6 soğutucuyu aldık yük altında 50 dereceyi geçmiyormax 200 olursa sevinirim
Arkadaşın kesinlikle ram rpm ayarı yapmamış gitsin gezginlerden speedfan ı indirsin youtubeden izlesin fan ayarı yapsın bakıyım nasıl soğutuyomuşBir arkadaşım almıştı, göründüğü kadar iyi soğutmuyor.
Tam yük altında ses bazında rahatsızlık veriyor mu ?Arla
Arkadaşın kesinlikle ram rpm ayarı yapmamış gitsin gezginlerden speedfan ı indirsin youtubeden izlesin fan ayarı yapsın bakıyım nasıl soğutuyomuş
Ben kullanmadım ama 3 tane fan ses çıkartabilir yani onda şüphem yok bi 450tllik soğutucu kadar iyi değildir tabii ki ama gerçekten iyi soğutmamasının ihtimalı yok yani arkadaş yanlış biliyoTam yük altında ses bazında rahatsızlık veriyor mu ?
Fanlar yanlış bilmiyorsam 92mm, yani biraz ses sorunu olabilir. Heleki tam devirde dönerlerse.Ben ku
Ben kullanmadım ama 3 tane fan ses çıkartabilir yani onda şüphem yok bi 450tllik soğutucu kadar iyi değildir tabii ki ama gerçekten iyi soğutmamasının ihtimalı yok yani arkadaş yanlış biliyo