Beyaz siyahMevcut imzamdaki sisteme Anakart arıyorum x870 9850x3d veya daha üstü işlemci ileriye dönük kullanılacak önerileri bekliyorum.
Şu ikisine bakabilirsin.Mevcut imzamdaki sisteme Anakart arıyorum x870 9850x3d veya daha üstü işlemci ileriye dönük kullanılacak önerileri bekliyorum.
Aorus serisine bak geç ya x870e aorus lar güzeldir beyaz siyah güzel seçim olurlarBeyaz olur siyah olur beyaz olsa güzel olur kasamın son hali bu
Hocam vatandan almayı düşünüyorum bu gün hemen lazım bonus kullancam yarı fiyatına inecek ne alabilirim oradan
Vatandan alıp bonus kullancam 10k ya yakın bonus var Max bütçe 20 k 22k falanAorus serisine bak geç ya x870e aorus lar güzeldir beyaz siyah güzel seçim olurlar
Biraz daha fazla verip x870e olanı alınır aslında
Vatandan bakayım o zaman hocam hemenHocam vatandan almayı düşünüyorum bu gün hemen lazım bonus kullancam yarı fiyatına inecek ne alabilirim oradan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Vatandan alıp bonus kullancam 10k ya yakın bonus var Max bütçe 20 k 22k falan
Hocam vatandan almayı düşünüyorum bu gün hemen lazım bonus kullancam yarı fiyatına inecek ne alabilirim oradan
Ha onu görmedim bakBiraz daha fazla verip x870e olanı alınır aslında
Vatandan bakayım o zaman hocam hemen
Vatanda çok çeşit yokmuş en mantıklısı bütçe varsa Carbon almak olur gibi muazzam kart veya beyaz tomahawk la edge si güzel ikisi aynı anakart sayılır zatenbu olabilir.MSI MAG X870E TOMAHAWK MAX WIFI PZ AMD X870 Soket AM5 8400MHz (OC) M.2 Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
MSI MAG X870E TOMAHAWK MAX WIFI PZ AMD X870 Soket AM5 8400MHz (OC) M.2 Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Ha onu görmedim bak![]()
Bir rog veya aorus değil ama yinede güzelMSI MAG X870 TOMAHAWK WIFI AMD X870 Soket AM5 8400MHz (OC) M.2 Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
MSI MAG X870 TOMAHAWK WIFI AMD X870 Soket AM5 8400MHz (OC) M.2 Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
MSI MAG X870E TOMAHAWK WIFI AMD X870 Soket AM5 8400MHz (OC) M.2 Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
MSI MAG X870E TOMAHAWK WIFI AMD X870 Soket AM5 8400MHz (OC) M.2 Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
MSI MAG X870E TOMAHAWK MAX WIFI PZ AMD X870 Soket AM5 8400MHz (OC) M.2 Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
MSI MAG X870E TOMAHAWK MAX WIFI PZ AMD X870 Soket AM5 8400MHz (OC) M.2 Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Al şu üçünden birini. Hepsi de yeterince iyi zaten. Msi x870e tomahawk max wifi pz de ayrı bir yakışıklı gavur.