Xbox 9.nesil değiştirilmeli mi?

mifdal

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
296
Elimde xbox 9.nesil var ama 9.nesillerde drift sorunu olduğu için bir gün olur da drift olursa diye korkuyorum sizce değiştirmeli miyim?

Elimde xbox 9.nesil var ama 9.nesillerde drift sorunu olduğu için bir gün olur da drift olursa diye korkuyorum sizce değiştirmeli miyim?
uzun süre kullandım sorun yaşamadım fakat ürünü satıp mı değiştireceksin yoksa iade edip mi ?

Tarzında bir gamepad şart. Hall effect bir kaç model daha var. 8Bitdo 2C Gamesir nova 2 gibi...

Satıp bir bütçe belirlerseniz ne alacağınız konusunda yardımcı olabilirim yada drift konusunda çok endişeliyseniz hall effect veya tmr modül alıp kendinizde değiştirebilirsiniz.

Satıp bir bütçe belirlerseniz ne alacağınız konusunda yardımcı olabilirim yada drift konusunda çok endişeliyseniz hall effect veya tmr modül alıp kendinizde değiştirebilirsiniz.
Üstüne çok bütçe koyamam

Üstüne çok bütçe koyamam
Üstüne bütçe koyman için demedim kaça satacağını bilmiyorum sattıktan sonra elindeki parayı söylersen ona göre ne alacağını söylerim anlamında demiştim

Tarzında bir gamepad şart. Hall effect bir kaç model daha var. 8Bitdo 2C Gamesir nova 2 gibi...
Burda pahalıymış bu connectte 1800 dü sanki

microsoft tr garantili aldım 2 sene önce 4 5 kere garantiye yolladım hepsinde 0 verdiler en ufak sorunda değiştirip veriyolar.

Burda pahalıymış bu connectte 1800 dü sanki
connectin garantisi rezalet vermiyor gibi düşünebilirsin o yüzden connectten alacağına gaming.genden 2400 TL alabilirsin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,631
Üyeler
183,149
Son üye
berk75
Geri