Neler Yeni

Öneri Xbox 9.Nesil için bluetooth dongle önerisi

Rikka

80+ Bronze
PC'im de bluetooth desteği yok. Gamepad alacağım o yüzden dongle ihtiyacım var. Fiyatı fazla yüksek olmasın 50-80 TL arası olabilir.

Rikka

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Son düzenleme:

lorddraq

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
96
İsim
muhammed erkenez
Dark'ın ürünlerini tavsiye etmiyorum, abim Wi-Fi donglelardan almıştı küçük dongleın hiç çekim gücü yok nerdeyse antenli de modemden kablosuz ağ kanalını 10'dan yukarı yapınca ağı görmüyor, tesadüfen forumlarda gördüm, kanalı 9 yaptım Wi-Fi ağını görmeye başladı, Dark'ın bir de harici SSD kutusunu aldı abim, USB girişi çok kullanmamasına rağmen birkaç ayda laşka olmuş PC'ye bağlıyorsun durmadan bağlantıyı kesip duruyor, kısacası kullanılmaz hale geldi. Benim diyeceklerim bu kadar yine de almak istersen sen bilirsin :)

Rikka

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dark'ın ürünlerini tavsiye etmiyorum, abim Wi-Fi donglelardan almıştı küçük dongleın hiç çekim gücü yok nerdeyse antenli de modemden kablosuz ağ kanalını 10'dan yukarı yapınca ağı görmüyor, tesadüfen forumlarda gördüm, kanalı 9 yaptım Wi-Fi ağını görmeye başladı, Dark'ın bir de harici SSD kutusunu aldı abim, USB girişi çok kullanmamasına rağmen birkaç ayda laşka olmuş PC'ye bağlıyorsun durmadan bağlantıyı kesip duruyor, kısacası kullanılmaz hale geldi. Benim diyeceklerim bu kadar yine de almak istersen sen bilirsin :)
Bu nasıldır sizce? Xbox ile uyumlu çalışır mı?

lorddraq

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
96
İsim
muhammed erkenez

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16

Psyduck