Xbox 9.nesil satılıp dualsense alınır mı?

Xbox kolunun hiçbir esprisi yok bende alıp biraz kullanıp satmıştım. Mesela dualsense alsan diğer hiçbir kolun sana veremediği bir feedbackle oyun oynarsın. Onun dışında çinli kollar xboxtan kat ve kat iyi donanım sunuyor ve daha ucuzlar. Xbox kolu zaten çok arada kalan ve kime hitap ettiği belli olmayan bir şey. Hiç düşünmeden satabilirsin.

Sizce 9.neeil satılıp ne alınır?

+ Dokunmatik yüzey
+ Jiroskop
+ Adaptive Trigger
+ Xbox 125hz(8ms) DualSense 1000hz(1ms) (OC ile 8000hz dahi yapılabilir)
+ Batarya
+ Oyundaki duruma göre değişen LED
+ Mikrofon
+ Hoparlör
+ Kablosuz Şarj

Aynen tek artısı haptic feedback.
1 ay sonra drift olunca o özelliklerle takılırsın hall effect ve tmr olmayan kol alınmaz

Dualsense in tek artı yanı haptic feedback o kadar. Azımsanacak bir özellik değil ancak her oyun ona adapte çıkmıyor. Kolay bozulan gamepadler bunlar. Daha ucuza daha iyi gamepadler alınır. Ben kendim 9. nesil kullanıyorum boşa para mesela. O zaman olsa hayatta almazdım.
Aynı şekilde katılıyorum size hocam dualsense ve xbox arasında kalıp Xbox almıştım daha uyumlu pcye diye ama şuanki aklım olsa kesinlikle bu paraları vermez alternatif Game padlerden alırdım kesinlikle güzel bir kol fakat daha uyguna dediğiniz gibi benzer kollar var

Alinir kesinlikle aralarindaki kalite farki cok fazla. Tasarim olarak xbox 9. Nesli begensem de kalite olarak kesinlikle dualsense.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,383
Üyeler
183,418
Son üye
thenyxx
Geri